lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

Huivituttaa..

Tutkailin vihdoin Sillä Silmällä Scarf stylea. Olisi mahdollista aloittaa huivi. Eneä ajattelin. Mulla vaan ei oo lankaa. Voiko olla mahdollista? Ja jos nyt avaan suuni ääneen niin saisin vinon vilkaisun ja kysymyksen, et mitä nuo tuolla kahdessa korissa olevat on.

On siellä ehkä Ene-lankaa. Kitten mohairia rosana. Mutku.. se on paksumpaa kuin mallissa oleva ja neuloisin sitä vitosilla.

Toisaalta puuvillalankaakin olis, mut ei oikean värisenä. Lähinnä siis toisenlaisiin huiveihin. Backyard leaves ois siis tässä jajatuksena. Mut tahdon sen vihreänä ja puuvillasekoitteena.

Myös Turtkeneck shrug olis mielenkiintoinen, tosin se näyttäis hassulle mulla selkäpuoleltaan. Tähänkin se rosa Kitten. Kittenistä piti tulla hihatin, mut en kyllä oo enää vakuuttunut moisesta. Kitten-sarjaan vois lisätä myös Misty Gardenin, mutta sen tahdon tehdä pätkärääkätystä, jolloin kuvio näkyy.

Puoliskolle voisi tehdä Interlocking Balloon's'in. Tosin se ois kiva itselläkin. Mut tähän ei oo lankaa, tahdon pehmeän, kutittamattoman version. Samaan kastiin kuuluu myös Forbes Forest

Juniorille taas voisi vääntää Nasty dog dragon scarfin. Tosin siihenkään ei löydy värejä.. tai ehkä löytyis, mut en usko enkä jaksa tutkia, koska materiaali painuu sillon seiskaveikkaan ja sitä en tahdo. Juniorille vois väsätä myös pipon Knittyn Swellin ohjeilla.

Scarf style - knit-along
Sukat poikittainkin vois tehdä..tai osittain poikittain.

**********
Ulkoasun yksinkertaistuessa vaihdan myös nappia. Pahoittelut, niille, joilla tuo nappulainen on käytössä, sillä sei päivity automaattisesti. Flickr ei tallenna samalle nimelle tiedostoja, joten uuden nappulan koodipätkä (ota * pois niitä on kolme. Koodi toimii suoraan):
<*a href="http://madebymyself.blogspot.com/"><*img src="http://static.flickr.com/64/184675048_5942438e07_o.jpg" border="0" alt="btn"><*/a>

2 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Eilein sain ko. kirjan ja melkein kaikki mallit "täytyy" neuloa. Sama ongelma mullakin, sopivaa lankaa ei (muka) löydy varastoista:D

AnnaK kirjoitti...

Misty gardenista varoituksena sana, mä neuloin sen kanssa mohairista ja se menee käytössä ihan luiruksi. Ei siis ole mallin vika sinänsä, mutta moharille tuntuu näin käyvän ja pitkänä luiruna ei Mistyn kuviokaan näy enää niin kauniisti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...