torstaina, syyskuuta 21, 2006

Kaapelia

Takki pomppasi puikoille. Oli Ihan Pakko alottaa eilen. Nyt on jo kolme palmikonkiertoavaihetta tehty. Ja niitä kiertojahan riittää. Arveluttaa pari asiaa;

- lankana marinoitunutta Isoveljeä tästä keväällä kesken jääneestä yrityksestä. Tiheydeltään osu hyvin ja väri on tummanharmaa, mutta Isoveli ei oo ihan ihaninta ja pehmeintä ja suloisinta.. Mut testitään..

- Honkhonk-puikkojen kaapeli on nihkeetä, se on vähän liukastunut, mutta aika tahmoa. Toivottavasti liukastumista tapahtuu lisää. Muuten puikot toimii hianosti ja pidän siitä, ettei se letkukaapeli vänkää vastaan vaan tottelee nihkeys poislukien kuin unelma.

Mä oon yrittäny pysytellä vähissä keskeneräisissä töissä, ettei iske stressiä valmiiksisaannista. Mut äh.. nyt on kesken jo vaikka mitä. Aktiivisia projekteja on conwyt, joista toinen on valmis, toinen jalkaterässä menossa, SNYlle jotain pehmeetä, koulusukat koulussa ja nyt tuo takki. Plus hahtuva oottaa kajaripäälisiä varten, en vieläkään oo saanu selville et onko niistä tulossa pirulaiset vai vampyyrit.

1 kommentti:

villaa ylle kirjoitti...

Minäkin aloitin tuo neulomisen. Lankana minulla on viinipunaista Jaegerin Shetland Arania. Kiva seurata miten sinun jakkusi edistyy. Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...