tiistaina, syyskuuta 19, 2006

Langennut tikru

Kaveri houkutteli maakuntamatkailulle.. Eh. Jos menee sisälle sokkeloiseen huoneeseen, jossa jokainen seinä on täynnä villalankoja eri värisinä ja eri paksuisina, niin voiko vaatia itsehillintää? Varsinkin kun joka toisen hyllyn kohdalla luki "tarjous". Onneks järki ei ihan jätättänyt ja keksin et matkailla voi myöhemminkin. Värikartat pyysin viisaana myös mukaan ajatellen tätä kirjoneuletta.

Osa pussista on salaisiin projekteihin, mut tummanruskeasta ja sinisestä kampalangasta tulee ehkäpä kenties jotain tän Phildarin mallin tyylistä.

Tuota, nää oli halpoja, ei hajuakaan et mitä tulee. Makso kuiteki vaaaaaan 20 €/kg (Sulo Vilen -efekti).

Mulla on vyyhtejä ihan älyttömästi ja onneks kaveri totes et vois mennä keriii niitä kansalaisopistolle ihan oikeilla härveleillä. Onneks. Sei vaan tainnu tietää mitä lupas, nimittäin nuo Sivillat ja Silviat sekä Marilta tulleet vyyhdit oottelee muutaman kaverin kanssa.

Sain postissa puikkoja. Sarja 80 cm pyöröjä, sekä neljät välikoon sukkapuikot 15 cm pitkinä. Jokohan noi nyt alkais riittää, tai kohta pitää tehdä puikkoboksiin laajennusosa, ennen kuin se edes on valmis.

*nauraa*
Ei jumalavita, BB-talon asukit keritsi alpakoita ja niitten pitää saada 100 g villaa: "mitataan desin mitalla, sehän on ihan selkee..."

Edit: Typoja
Ja mä kuolaan tässä värikartan kanssa kirjoneulelankoja..

8 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

*reps* näemmä tuota hullaantumista on ilmassa.

100g desin mitalla, kahta kauheempi repsahdus.. kyllä se pitää paikkansa se uusavuttomuus näemmä.. vai onko bb:hen pääsykokeessa älykkyystesti ja vain "blondit" pääsee.

Nooh, onneksi en seuraa ko. sarjaa muuta kuin neulojien blogeissa :D

Susanna kirjoitti...

voi ei, alpakoita! Pistäsivät ne vielä opettelemaan värttinän käyttöä, se se olis hauskaa katsottavaa :D:D

Hmm. onko sulla 24/7? *kade*

tikru kirjoitti...

onmulla *tunnustaa tosi nolona*

heiduli kirjoitti...

Kiitos osmo-neuvoista. Täytynee käsitellä nuo arkut viikonloppuna alakerrassa, niin voi paremmin tuulettaa, eikä tarvitse nukkua osmokäryissä.

Kauniin värisiä lankoja olet taas löytänyt!

villasatu kirjoitti...

mulla on kans 24/7, tosin tänä vuonna en ehdi päivisin seurata lainkaan. Enkä enää jaksa ees punastella sitä ;-)

Mustakin tuntuu että tänvuotiset BBssä on valittu jollain tyhmyysmittarilla... se kehrääminen vois olla aika viihdyttävää ;-)

tikru kirjoitti...

Mulla on tuo 24 auki tässä koneella jatkuvasti, yleensä äänet päällä, mut teen muuta. Ennättää töitten jälkee ja iltasin jos on kotosalla, mut ei oo niin riippuvainen noista telkkuohjelmista (hyvä selitys tääki).
Mä vielä punastelen :) mut hyvä etten oo ainoa neulebloggaaja joka on Tosi Koukussa.

Sormet eksyy hiplailee kovastiki noita lankoja. Löysin värikastasta kirjoneuleelle täydelliset värit, vois pohtia tekiskö erilaisen vai samanlaisen ku ohjeessa.

juuli kirjoitti...

Missä tuollaista maakuntamatkailua voi harrastaa? Sinnehän pitää päästä isommalakin porukalla!

tikru kirjoitti...

Juuli, pirtin kehräämöllä, ihan tehtaan myymälään eksyttiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...