sunnuntaina, syyskuuta 24, 2006

Neulojien lääkäripalsta

Arvoisa tohtori, olisi hieman arkaluonteinen kysymys.
Mistä johtuu pistävä tunne käsivarressa, lähes kainalon kohdalla? Nukahdin tunnin päiväunille sohvalle ja heräsin tuohon pistävään kipuun. Kipu kuitenkin hävisi ylösnoustessani, joten annoin asian olla sillä hetkellä. Nyt pelko kuitenkin hiipi mieleeni sillä olihan käsivarsi vasen. Toivon pikaista vastausta. Nimim. Epätietoinen neuloja.

Tohtorimme vastaa:
Hyvä Epätietoinen neuloja, on hyvä kiinnittää käsivarren kipuun huomiota ja suhtautua siihen tietyllä vakavuudella. Pyytäisin teitä kuitenkin tarkastamaan rintaliivienne vasemman olkaimen alus, ettette vain ole laittanut sinne säilöön palmikkopuikkoa, odottamaan seuraavia palmikonkiertoja. Mikäli näin on tapahtunut, voitte huokaista helpotuksesta, pistävä kipu on lähtöisin tästä esineestä. Muussa tapauksessa kehoitamme hakeutumaan lääkäriin.

13 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Voi ei. Onneks kyse ei ollut tuon hullummasta.

Mä kanssa simahdin soffalle, flunssainen ku oon. Hetkeen ei halunnut pää kääntyä ollenkaan. Onneks en ollut potkinut toisessa päässä sohvaa lojuvia bambupuikkoja poikki.

Maiju kirjoitti...

Etsin kerran epätoivoisesti kadonnutta sukkapuikkoa. Toivoni jo heitettyäni puoliso sanoi puikon olevan kiinni hiuksissani.. onneksi en nukahtanut tuo päässä :).

amelie kirjoitti...

Minä löydän puikkoja yleensä korvan takaa tai hiuksista. Ne on vaan niin kätevää laittaa sinne jemmaan. Joku päivä vielä unohdan ne sinne ja lähen ulos puikot päässä.

Taija kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

*hih*

Altocumulus kirjoitti...

*reps*

meemu kirjoitti...

Iih! Hötkyy täällä naurusta ja lapset ihmettelee mitä se äiskä taas hihittelee yksinään:)

Hanna kirjoitti...

*reps ja kops*

Tuazophia kirjoitti...

:D Mullakin on usein sukkapuikkoja hiuksissa - siksikin pitää panostaa puisiin, kun eivät näytä niin hullunkurisilta hiuskoristeina.

Ziina kirjoitti...

mulla palmikkopuikko katoaa aina siinä silmänräpäyksessä kun irrotan otteeni siitä, pirullisia vekottimia...nykyään yritän pitää sitä neuleessa kiinni että löytäisin sen.

koukuttaja kirjoitti...

Voi apua, kiitos päivän piristyksestä!

juuli kirjoitti...

Voi ei, tää oli hauskaa!

Outi kirjoitti...

Ihana diagnoosi. Minä joudun pysymään vähällä neulomisella ihan vaan ranteen kipeytymisen takia, jotein ihan tuommoisia ei ole tullut mieleenkään: :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...