sunnuntaina, syyskuuta 24, 2006

Viikonlopun saldoa

Rullailtu on, olkapäässä ja ranteessa varmaa rasitusvammat. Metrejä en vihti es laskea mutta keriä on 18, suurin osa 100 g vyyhtejä. Kattelin et toisiks ohuimmassa langassa oli metrejä 900 / 100 g.

Kaapelitakki on kohta olkapäissä, tein sittenkin edestä vinoon menevät palmikot, mutta muuten on aika säätöä, sillä mun kerrosten korkeus on selkeesti suurempi ku ohjeessa. Ei tosin haittaa, oon sit tehny mittojen mukaa.

Onkelmia on ilmiintynyt lähinnä honkhonk-puikon kanssa. Alun nihkeyden jälkeen se kyllä luistaa, mutta nyt letku on murtunu melkein poikki ihan toisen puikon juuresta. Pistän kuvan kera palautetta menee asiasta.

Ihme neulomishimotus, siis sellanen kuumepolte ollu, tehny lähes koko hereilläoloajat tota takkia. Mäkö muka syrjisin muuta elämää..pah.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Mä aloitin lukemaan tätä postausta ja pääsin aika pitkälle ennenkuin tajusin, että "rullailtu on.." ei viitannutkaan rullaluisteluun :D . Mun pienessä päässä se lause ja kuva vaan jotenkin yhdisty niin että ajattelin että oot käynyt vähän lenkillä ja kirppislöytöjä on sitten kuvassa.. :D:D voi väsymys..

Kurja juttu noiden puikkojen kanssa. Mut ilmeisesti samoin on käyny aika monelle neulojalle?

iona kirjoitti...

Jep, tuo on honkhonkpuikoissa ominaisuus :(.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...