perjantaina, syyskuuta 22, 2006

On taasen tullut perjantai ja haalarit ne nurkkaan jäädä sai.. herätyskellokin on hiljaa..

Oma mukaelma jostain vanhasta iskelmästä..Kävineksyin Suomalaiseen, jossa on löytöpäivät tai jotain vastaavaa. Peltityökirjaa tutkailin ja ihailin jo keväällä kirjastosta ja mainasinki siitä täällä. Nyt se oli alta kympin, joten matkaan lähti. Siinä ja korukirjassa on paaaaljon ideoita duunia varten. Korukirja oli mielenkiintoinen ja musta monipuolinen. Tosin en oo koruja tehny, joten sinällään en osaa tasoa sanoa, mutta sieltä löyty mm. akryylin käsittelyyn ja muokkaamiseen juttuja.

"Uusi kuinka kaikki toimii" oli Ihan Pakko saada. Ja suosittelen kaikille. Teknisiä ja tekniikan ihmeitä isoille ja pienille. Voi selittää juniorille monta kinkkistä kysymystä ja tuota..selvitellä ne ittelleki.

Oikea paikka, oikea aika nro 1; 10€/kg Wetterhofin Veeraa ja jotain ihan ohusia lankoja, joista ei oo kamalasti tietoa mut tuntuu hyvälle.

Oikea paikka, oikea aika nro 2; Älysin kysyä paikallisesta käsityökeskuksesta, saisko niiltä lainaan näitä härveleitä. Saihan ne... viikonlopuksi tekemistä ja perherauha taattu.

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Wooh, hyvä mäihä noiden keritsijälaitteiden kanssa! Ja kivoja ostoksia.

Vai on Miralla ja Monkeylla säpinää? Se oliskin hyvä, koska sitten Mira ainakin sais jäädä vielä taloon. Mä en ymmärrä miksi ne kaikki tahtoo sen pois. Vai onko se liian kunnollinen/kiltti niiden ryyppysakkiin?

Mä myös tahtoisin tehdä tuon kaapelitakin. Mut taitaa jäädä mallin tuijotteluks, noi kuvat ja toi tyttö on jotenkin hypnoottisen hyvännäköiset :D .

tikru kirjoitti...

Susanna, siellon nyt jotain ihan muuta ku Miran kanssa selvittelyt menossa. Uutisista saa aika hyvän käsityksen. Saa nähdä miten ne aikoo ton tilanteen selvitellä.

Susanna kirjoitti...

no näköjään, kävin lukemassa subtvn sivut läpi. Hohhoijaa, enpä vaan olisi uskonut että se Sorella päätyis pussailemaan kenenkään kanssa.. :D Ainakin on siis selvää mitä mä teen tänään illalla, hih. Mut onneks meil ei ole sitä 24/7, mä en sais lapsia ikän nukkuun ku istuisin vaan tässä koneella :D

Susanna kirjoitti...

no voi himpsu arvaa heräskö Melinda just ku ne oli alkamassa lääppimään. Ja en sit nähny jakson loppua. Tosin ei mua nyt niin kiinnosta se itse tapahtuma mut saas nähdä miten homma ratkee.

piua kirjoitti...

Kyseessähän on Pepe Wilberg ja Laiskotellen, ihana suomalainen jatsikipale. Meidän lauluporukan yksi klassikoita ja aina yhtä tykätty. Laulun sanat menee että: On taaskin sunnuntai ja haalarit jo nurkkaan jäädä sai, eikä kiire laisinkaan, herätyskellokin on hiljaa vaan... Mutta ei kai päivällä ole niin väliä, kunhan muistaa rentoutua joskus. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...