sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Täällä tapahtuu - ei mitään..

Tai ainakin melkein. Kaikkea ei voi näyttää ja nekin, joita voi, ne on jo näytetty kertaalleen tai pariinkin. Mutku..kuvia on kiva näyttää, etenki ku on joku muu ku normaali kännykamera työvälineenä.

Puoliskon Herrasmiehen sukat on tässä vaiheessa, vahingosta viisastuneena neulon ne vaiheittain yhtäaikaa, jospa käsialan muuttuminen ei sit haittais. Nuo hongkongilaiset pyöröpuikot on tähän asti ollu ihan päteviä sen letkunsa kanssa, mut ilmeisesti käsiala on näissä sukissa niin tiukka, et tuo letkun kumimaisuus jumitti totaalisesti silmukat paikalleen. Ei tosin oo tarkoituskaan neuloa pyöröllä, se on jäähypaikka, mut silti vähän häirää. Toiv letku liustaa paremmin neuloessa.

Lankojen kestävyydestä sukissa (ja muussaki käytössä) on keskusteltu useaan otteeseen.. Novitan seiskaveikan nuppunyppyjen synty on kiristelly hermoja (paitti jättiraita-sukat on ihan hyvässä kuosissa). Tänään kiskoin jalkaan jätskisukat ja kauhistuin niitten ulkonäköä. Muutaman hetken nyppimisen jälkeen oli kourallinen nöyhtää kädessä. Ja noita sukkia on pidetty varsin vähän. Nyppimisen jälkeen pinta näytti taas hyvälle, mut..äh. Huomattavaa lienee on se, et vaaleanpunainen lanka ei ollu nyppyistä, muut kyllä.

Lankana sukissa oli Sandnes Wilma (valkea) ja Asa Gjestals Maija (muut).

Harmitukseksi huomasin myös Koulusukkien Seiskaveikan moniraidassa ihmeellisiä nöyhtäkohtia. Lanka "hajoaa" ko. kohdalta ja siitä irtoaa haituvia. Kierre ei oo kasassa tjv. Onneks noita kohtia ei vielä oo tullu vastaan kuin pari, mutta hermot menee jos useampia. Solmuja ei vielä oo tullu eteen yhtään.

Jos joku Ullan tekijöistä lueskelee tätä..Laitoin Sliparista postia Ullan mailiin.. onkohan vastausta tiedossa vai otanko johonkin persoonaan suoraan yhteyttä?


Mielitty
vilautteli kirjahyllyjään.. mä kans :) Tosin tuo ei ole pelkästään käsityökirjoja, mut ylikuormitettu jo pahasti(kuva autenttinen, ylipursuamista havaittavissa). Uusi pallolamppu löysi myös paikkansa, tosin saattaa myös löytää itsensä mun työpöydältä syksyn kuluessa. Erilaiset lamput on mun heikkous.. ja sen kyllä huomaa..

3 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Minä rakastan myös erilaisia lamppuja ;-)

ihanasonja kirjoitti...

on kyllä jännän näköinen pinta noissa sukissa, erilaiset pinnat on hauskoja!

piua kirjoitti...

Kaunis on myös taustalla näkyvä kruunu jalkalamppuna! Vaude! Ihan kade olen. Sitäpaitsi ei toi nyt vielä pahasti ole ylipursuilua ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...