tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Vain IK puuttuu enää


Phildarin lehdetkin ovat saapuneet. Hip Hei.
Niistä pääsi heti puikoille tämä Matrix, armaani saa sen, tahtoi tai ei.
matrix

Saman tyylinen on tää junioriliitteen tytön neule, jossa palmikkomalli kiinnosti kovasti. Tuon Matrixin palmikkoa oli myös käytetty Juniorilehdessä.
girl

Mäkö tykkäisin raidoista. Nää kaks paitaa viehätti kovasti, etenkin kun molemmissa on nurjaa pintaa päällä. Tuo sateenkaariversio erityisesti kiinnostaa.
rainb
tunika

Vaikka pääasiassa mielineuleita ovat värikkään raidalliset sekä palmikkoneuleet, niin myös kaarrokeversiot on nyt pop.
kaarroke

Tekee Phildar mun mielestä outouksiakin. Esim tää lepakkopeitto. Tosi näpsäkän kätevä, vaikka hyviksiä pelastaessa kaupungin yössä(dididididididididi bäääätmääääään).
kamaluus

Ja mitä noista edellisen postauksen langoista ois tarkoitus synnyttää.. Biasta silmällä pitäen on osa niistä tilattu. Mut Matrix ensin.

EDIT: Mihin on hävinnyt se uusi mörvelöblogi blogilistalta?

13 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Blogin pitäjä poisti koko mörvelön, kirjoitteli siitä neulontalistalla.

Vanilla kirjoitti...

Näyttää olevan salasanasuojattu blogi nykyään.

tikru kirjoitti...

Miksi?

Vilma kirjoitti...

Mörvelöblogista voin omalta kohdaltani sanoa, että pyysin blogin pitäjää mieluummin laittaan blogiin pelkät kuvat mun mörvelöstä ja sit siitä linkin alkuperäiseen postaukseen kuin että kopiois koko postauksen teksteineen kaikkineen suoraan mun blogista. On toki vaivalloista alkaa hänen itse keksiä joka mörvelöstä jotain uutta sanottavaa, mutta en mä kyllä lämpene sillekään, että mun teksiä käytetään kysymättä ja suoraan jossain muussa blogissa, kun en itse osallistu blogin tekemiseen (muuta ku tuottamalla tahattomia mörvelöitä :D) Tekstin ku ois vaihtanu/poistanu, niin mun puolesta ois miun mörvelö saanu siellä möllöttää kaikkien naurettavana ihan mielellään.

Ilmeisesti blogin pitäjä ei sit jaksanu alkaa säätään enempää blogin kanssa, kun ei kai pahemmin ollut saanut positiivista palautetta mörvelöiden tekijöiltä.

Mörvelöblogin idea on mun mielestä hyvä, mut toteutus vaatis ehkä miettimistä. Mä ainakin tuun (valitettavasti :D)jatkossakin tuottamaan mörvelöitä, joille saa kyllä vapasti nauraa ja ihan julkisesti! :D

tikru kirjoitti...

vilma, vähän särähti myös omaan silmään se koko postaus ja kuvittelinkin et pelkkä kuva oli tulossa. Mut toisaalta oishan se ollu hupaisaa lukea kaikki tarinat samasta paikasta, et sinänsä, hyvä idea noinkin päin.

Harmi, et neg palautteesta johtuen koko blogi katosi.

Itsas aika tyhmää.

Mitä jos syntyis mörvelö-knit-a-long ;)

Vilma kirjoitti...

Jep, ymmärrän kyllä ton all-mörvelö-stories-in-one-blog -ratkaisun idean, ja tavallaan se oiskin ihan jees.

Mäkin oisin kyl ihan mielelläni repeilly samaan paikkaan kootuille mörvelöille. Harmi tosiaan, että blogi nyykähti ennen ku pääsi ees kunnolla vauhtiin.

Mä ainakin osallistun mörvelö-knit-a-longiin, vaikkakin vasten omaa tahtoani; mörvelöt tuntuu puskevan meille kaikista ovista ja ikkunoista säännöllisin väliajoin. Mä olen kai niille otollinen kasvualusta tai jotain. :D

laurakoo kirjoitti...

En tiedä kuinka voimakas tönäisijä koko blogin lopettamiselle olin, kun laitoin blogin pitäjälle meiliä. Sain eilen heti kohta postattuani tahattomasta huovutusonnettomuudesta kutsun mörvelöblogiin, eikä se ilahduttanut liiemmin.

Perustelin kutsusta harmistumistani näin:
"Minusta on ok esitellä omat mörvelöt omassa blogissaan ja nauraa niille. Tuntuu kuitenkin pahalta, että joku toinen alkaa nimetä ja osoitella toisten töitä, että siinä on mörvelöainesta."

Ehkä oon sitten huumorintajuton enkä kestä kritiikkiä.

Sori Tikru, kun tulin puimaan asiaa vielä tänne sun blogiin.

Tuulia kirjoitti...

Mää kävin äsken just lukemassa sen mörvelöblogin pitäjän omasta blogista selityksiä sille sen mörvelöblogin lopettamiselle. Jotenkin tuntuu, et hyvää ideaa ei ole loppuun asti mietitty. Kyseessä on kummiskin yleensä aina pilalle mennyt työ, joka harmittaa kovasti. Ja sitten et sitä pitäs vielä levittää jossakin muualla. On iso asia jo julkaista oma epäonnistuminen omassa blogissaan. Mun mielestä on aika typerää tulla sit vielä sinne itse kunkin "omaan olohuoneeseen" eli yksityiseen tilaan hillumaan ja vaatimaan sitä epäonnistumista vielä julkisemmaksi.

Ton mörvelöblogin pitäjä olis tietenkin voinut miettiä, miltä tuntuisi, jos omalle kohdalle sattuisi sama: jos on pakertanut jotakin, jonka tietenkin haluaa onnistuvan, ja sitten se meneekin pilalle. Ja joku tulee vielä blogiin hillumaan, ja haluaa julkaista sen jossakin muualla, jonne itse ei pääse vaikuttaan tai jonne on luvatta lainailtu tekstejä tai muuta matskua.

Itte mie mieluummin näytän mun ja Peikon yhteistyön hedelmät ihan omas blogissa.

(Sori kun tulin sun blogiin hilluun! :D)

tikru kirjoitti...

Elekee hyvät immeiset pyyelkö anteeks ku keskustelette asiasta täällä :)

Laura ja Tuulia en tullut tuolta kantilta katsoneeksikaan, että saattaisi kolahtaa jotenkin pahasti jos joku toinen ehdottaa mörvelöintiä. Ehkä se johtuu siitä, et mä en kai julkaise niitä Katkerimpia tapauksia, vaan ne muuntuu samantien jokski muuks.

Musta tuo mörvelö-bloggaajan pyyntö, ei vaatimus, oli ainakin mun blogissa varsin asiallinen, joskin yllättävä. Eikä se kolahtanut siksikään, että olin itse jo nimennyt tuotokset mörvelöinneiksi, eli harmitus oli nielty ja käsitelty jo ennen bloggausta. Eli en kokenut tätä mitenkään hillumisena tai vaateina kämmäilyitteni lisäjulkisuudelle vaan ihan asiallisena ja positiivisena pyrkimyksenä.

Meistä jokainen on erilainen ja reagoi eri tavalla asioihin sekä suhtautuu eri vakavuustasolla omiin käsitöihinsä, siksi lienee kunnolla miettimättä mörvelö-blogi on aika arka asia.

Mut knit-a-long-tyylisenä mä näkisin sen olevan jo astetta parempi. Halukkaat mörveltäjät sais osallistua ja kirjoitella itte juttuja. Lähinnä siks mietin tuon mörvelö-blogin positiivisuutta, et sieltä näkis kerrasta kämmit mitä ei ainakaan kannata tehdä. Ei nimittäin ois tullu mieleenkään joskus, et sukkahousut voi laskea väriä vapaalankahuovutuksessa. Plus et onhan ne hulvattomia, ainakin mun mustaa huumorintajuani viehättää kovasti kunnon kämmäilyt ja herkkä itseironia.

Ehkä jäämme odottamaan...

Tuulia kirjoitti...

vielä huutelen täältä vieraisiin pöytiin, jotten leimautuisi huumorintajuttomaksi ja kyvyttömäksi nauramaan omille mörvelöille :D totaniin, jäin nimittäin miettiin sitä KAL-tyyppistä mörvelöasiaa, just tosta lähtökohdasta että omista ja toisten mokista voi oppia. Ei mullakaan tulis mieleen, että esmes sukkikset päästää väriä - ja niin eespäin. Mutta toi mörvelöiden esiintuominen noin oman blogin ulkopuolella pitäisi olla jotenkin rakentavaa, vaikka ehkä niistä riemua irtoaisikin. Ja sillain, et ittekukin sais tosiaan miettiä, haluaako omasta pilalle menneestä työstään vielä avautua oman blogin ulkopuolella. (Mie jotenki nyt tuon kovasti esille tätä omaa blogia ja omaa tilaa, mut mää olenki kauheen reviiritietonen. :D)

En mie usko, että mörvelöblogin pitäjä oli mitenkään ilkeä tai pahantahtosesti lähteny asiaa viemään etiäpäin. Mutta en mie ymmärrä tota äkkiväärää ratkasua lopettaa blogi heti ekaan vastatuuleen. Kun kysymys on kummiskin inhimillisistä tunteista, ja joskus hyvin arasta asiasta. Että kenties mörvelöblogin pitäjän ois vähän eri lailla pitäny asiaansa viedä etiäpäin, ja miettiä joitain asioita valmiimmiksi, niin ei ois tullu lunta niin paljon tupaan. Ei sillä, kyllä varmaan mörvelö-KALilla on paikkansa, kun vaan sillä saadaan jotain lisäarvoa, eikä vaan kierrätetä vanhoja posteja.

Niin, ja toisten tekstiä pitää kunnioittaa - sitä ei saa lainata ilman lupaa, niin kun ei kuviakaan.

Ja tunnustan: olen määki toisten mörvelöille täällä salaa nauranu. Omista nyt puhumattakaan :D Useimmiten ei jaksa ees harmittaa, naurattaa vaan oma typeryys :D (Enkä määkään ihan kaikkia pilalle menneitä paljastele.) Meen nyt nukkuun ennen kun avaudun koko kommenttilootan täyteen :D

tikru kirjoitti...

Tuulia sama mikä jotenkin yllätti oli tuo pikainen vetäytyminen markkinoilta. Tuotahan blogiahan ois voinu kehittää palautteen pohjalta eteenpäin.

Mut se siitä, ehkä se MÖRKAL ;) syntyy. Siihen asti hihitelkäämme keskenämme omina tyköinämme.

Anonyymi kirjoitti...

Mä jo täällä innolla odotan, minkälaisen raitapaidan loihditkaan!

-Fani

Anonyymi kirjoitti...

Hello
New Game
http://italiagame.org

G'night

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...