keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Lunta tupaan?

snow on the windowMieletön talvimyrskyily. Aamulla duunimatka kesti vartin normaalia pitempään, ja ihan vaan siks et lunta oli ja paljon (ei siis ruuhkista, eikä tiellä olevista muista esteilyistä). Oppilaista viimeiset saapuivat kouluun syömään, aikaisemmin ei päässyt. Mä tykkään tästä säästä. Kipeä ehkä :)
Kuva on keittiön ikkunasta. Lumi on sentään ulkopuolella.

Matrixin hihaa. Malli ja palmikko on musta aivan tajuttoman hieno. Hihat sain mitoiteltua Samokselle, joka on ohjeen lankaa selkeästi paksumpi.En oo varma jääkö paita lopulta tuon väriseks, voi olla et se saa värikylvyn. Mukavaa ja nopsaa neulottavaa.

Matrix sleeve

9 kommenttia:

derea kirjoitti...

et oo kipee, tai sitten mäkin oon ;)

mari kirjoitti...

Hmm, tulee ikävä lunta! :-)
Matrix-palmikko on ihana.

villasukka kirjoitti...

Samaa mieltä, ihana sää! Meilläkin oppilaita tippui koululle pitkin päivää.

Tuulia kirjoitti...

ois meilläkin myrsky! matrixista on tulossa upea, palmikot näyttää muhkeilta :)

Taija kirjoitti...

Hienon näköistä, siis neule ja on kyl ulkonakin :)

Samos on miellyttävä ja näyttävä lanka.

tikru kirjoitti...

taija, samos on kiva lanka neuloa ja pitää (ei kutita), ainut sen ongelma on löpsähtäminen. Sitä mä vähän ahdistelen nytki, mut jospa tuo napakkana pysys kasassa. Tai on sillä muitakin onglemia, värit on aika järkkysarjaa. En tajua, miksei voi olla esim. perusvärejä pastellihörhöjen lisäks.

Maartsi kirjoitti...

Minäkin tykkään, kun tulee lunta! Tosin siinä vaiheessa, kun tarpoo kiireessä auraamatonta tietä bussipysäkille odottelemaan autoa, joka on 20 min myöhässä, alkaa tuntua, että kotona takkatulen ääressä voisi olla mukavampaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, neuletakki tuli perille ja se on tosi ihana! Ainoastaan sen aion tehdä että lyhennän hihoja pikkasen, mutta luulisin että se on aika helppo juttu (olen tehnyt sellaista ennenkin!). Kiitos!! Malli on tosi kaunis ja sopii mulle just:-)

tikru kirjoitti...

:)
Hyvä että osui kohdalleen ja takki pääsi hyvään kotiin. Hihat oli aika pitkät mullekin, joten eikun saksia vaan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...