maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Hei Salaiseni!

Mun Salainen paljasti itsensä :) Hei *vilkutus Memmulle*

Hupaisaa, että oon käyny useemminkin lueskelemassa sun blogia, mutta silti jotenkin onnistunut hyppäämään yli tuon Nordic -osuuden.

Kiitos ihanasta pitkästä kirjeestä ja pohdinnoista. Osuit hyvin kohdalleen noissa lankavalinnoissa ja nään sieluni silmin sut postittamassa syvin huokauksin ihania keriä.. Älä huoli, hyvään kotiin ne on tulleet.

Lanetit suorastaan kiljaisivat tahtovansa pipoksi. Ja ne ihanat viheriät kukkanapit, ne tulee siihen pipoon kans. Sormia syyhyttää just. Tuo Cocoon, se pohti päästä korostuksiks johonkin, ei vaan vielä keksinyt tahtomaansa asustetta.

Kiitoskiitoskiiiiiiitos.. pompom :)

Huomenna näytän hupaisan kuvan postimiehen hermoromahduksesta... Kameran kaapeli on töissä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Tikru *vilkuttaa*! Nyt voin sitten taas kommentoida omalla nimellä.

Ajattelinkin tuota Cocoonia jonkinlaiseksi lisukkeeksi kun ei tuosta pikkukerästä sinällään saa mitään isompaa ja budjetti ei antanut myöten ostaa enempää. Ostin muuten kaikki lankasi kerralla ja sain sitten selitellä miehelleni, joka hieman pyöritteli silmiään pussin nähtyään, etteivät ne minulle tule ;) - olin nimittäin vähän aikaisemmin ostanut itselleni melkoisen kasan lankaa. Sainpa kuitenkin silitellä näitäkin lankoja hetken eikä niitä ollut niin kauhean vaikea lähettää kun tiesin että hyviin käsiin ovat joutumassa. Jos muuten kaipaat jotain lankaa lisää voit tilata minulta. Uskon että vielä on mahdollista löytää saman erän lankoja.

tikru kirjoitti...

:)
Voin kuvitella todella, et se lankamäärä on aiheuttanut ihmetystä. Kiitos isosti vielä kerran.

Mä mietin ja himoitsen noita dropsin alpakoita jossain vaiheessa vielä lisääkin. Mutta veikkaan että joutuu vähän odottamaan tän lankahimon kanssa. Ettei täällä ala silmien pyörittely ;)

Palaga kirjoitti...

Upeita lankoja. Odotan innolla niiden valmistumista neuleiksi ja sitten kuvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...