lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Historia hävisi

Jos joku on lueskellut mun toista blogia, niin sitä ei enää ole. Kadotin sen, vahingossa. Kaks ja puol vuotta historiaa hävis..puff..
Harmittaa ja toisaalta ei.
Ehkä aika aloittaa uusi, ehkä ei.

Tutustelen tässä samalla myös Bloglinesin toimintaan. Blogilista on ihan jees, mutta on häiränny jo pitemmän aikaa se, ettei siellä voi olla ulkomaisia blogeja.

Jos tämä blogi katoaa, niin oon näppäilly taas jotain mitä ei pitäny..Ei siis tarkoitus lopettaa :)

EDIT: Säädän blogin juttuja joten tää voi haamutella.

12 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Minne ne hävisi? Ainakin tuolta sivupalkista pystyy vielä lukemaan sinun aikaisempia kirjoituksiasi elokuusta 2005 asti. Toivottavasti mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut! :)

tikru kirjoitti...

Siis juu, tätä blogia pystyy lukemaan kokonaan, mutta mun toista, ei-neuleblogia ei enää...

derea kirjoitti...

Mäkin oon miettinyt tota bloglinesiä, just että sais noita ulkomaalasia blogeja kanssa (juu ei mulla nytkään ole liikaa blogeja listoilla :D) Mä en vaan ihan hoksannut tota ideaa, niin jos sulla olis aikaa tehdä sellanen Phildar-lehden tilaus tyyppinen juttu? Mut en mitenkään painosta :)

mari kirjoitti...

Hui! Näppäile varovasti, ettet katoa!
Mä olen jo pitkään käyttänyt Bloglinesia, ja musta se toimii ihan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen viime päivinä siirrellyt Blogilistan suosikkeja Sageen (Firefoxin RSS-lukija). Olen tähän asti lukenut ulkomaalaiset ja ei-blogilistalaiset Sagella ja blogilistalta muut, mutta nyt en oikein jaksa enää tuota kahden systeemin juttua. Sage on tosi näppärä, tykkään siitä.

TiinaV kirjoitti...

Voi ei! :( Seurasin myös toista blogiasi, oli mukava lukea myös ei-neuleaiheisia ajatuksiasi. Varsinkin kun itsellä on samantapaisia kokemuksia ja ajatuksia. Toivottavasti löydät vielä blogisi jostakin!

amelie kirjoitti...

Mulla on Bloglines käytössä ulkomaisia blogeja varten. Tuntuu vaan niin työläältä lisäillä niitä blogeja sinne, että suomalaiset luen blogilistan kautta.

Susanna kirjoitti...

No voi harmistus! Ja harmistus osa 2 etten tiennyt tästä toisesta blogista. Tai ainakaan en tiedä tietäväni :D

tikru kirjoitti...

Tiinav- löysin sen etusivun oman selaimeni muistista, mut se ei paljoa auta kun mitään muuta ei ole. Toisaalta, se on mennyttä elämää, mut siellä oli mm. opiskeluaikoja ja valmistumisjuttuja ja ajatuksia duunien alottamisesta ja sellasta. Niitei oo muualla ku ehkä puoliskon sähköpostissa joiltain osin.. :) Mut kerron sulle :) jos alan polkata muualla muusta elämästä.

Mari, yritän olla hävittämättä tätä.

Hasbu, hyvä tietää noista muistakin lukijoista yms. Itsellä vielä hakusessa ja kokeilussa vähän kaikki.
Susanna, se blogi oli keväästä 2004 elossa, ja polkkasin kyllä samalla nikillä, mutta pidin tietoisesti tän ja sen erossa toisistaan. Siellä oli henk koht elosta ja ihmisistä ja duuneista yms. ajatuksia ja tuntemuksia.

Amelie, koin kans ton lisäämisen eka hankalaks, mut sieltä löytyy selaimeen (firefox) nappi, jonka kun lykkäsee tuohon yläpalkkiin niin saa lisättyä sitä kliikkaamalla blogin omiin suossareihinsa. Saa nähdä siirrynkö kokonaan bloglinesin lukijaks

Susanna kirjoitti...

kokeilepa muuten hakea googlesta välimuistitallenteita. Voisi löytyä!

AnneM kirjoitti...

kun en käytä bloggeria niin en ole varma, onko nyt kyse siitä mitä finnish knit blogissakin... käy kurkkaamassa, ziina kirjoitti miten saa palautettua jutut.. www.neuleblogit.blogspot.com, löytyy sieltä lokakuun 15 päivän postauksesta.

tikru kirjoitti...

Eiei..Kiitos vaan Annem.. Mut mä siis tosiaankin painoin delete ja varmistin vielä. Sen jälkeen vasta tajusin et olin sit klikannu väärän blogin ;)
Rähmäkäpälä.
Piti poistaa sellanen testailublogi..poistin oikean.

Derea, tuskin mun tarvii tehdä sellaista rautalankaväännöstä bloglinesista, se nimittäin perusjutuiltaan on helppo. Testit vaan.
Mä opiskelin sen tänään neuloen ja leipoen samalla.

Subscriptions on suosikit ja niitä voit lisätä ja vähentää, muokata jne. Mukava on notifier joko windowsisssa tai sit selaimessa ;) nyt näkee sivua avaamatta onko tullut luettavaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...