perjantaina, marraskuuta 03, 2006

Muutamia bongauksia

Kiertelin blogimaailmaa ja tajusin kuinka rauhoittava ja rentouttava vaikutus on kuvilla, kuvilla neuleista ja langoista. Eli mua ei enää rauhota pelkästään neulominen vaan myös kuvat aiheeseen liittyen :)

Oma puoliskoni hallitsee neulomisen, tosin harrastaa montaa muuta asiaa mieluummin, mutta langoista ja puikoista tulee harvemmin neg. kommentteja (itsas ehkä vaan sillon ku puikkojen päälle istutaan sohvassa tjv). Pitänee vilauttaa miehelle Brooklyntweedin sivuja. Kaveri osaa ja taitaa sekä neulomisen että valokuvaamisen. Kuvista tuntuu langat ja neuleet tulevan tunnelmina läpi ja tekee mieli päästä hiplaamaan, sekä tekemään myös itse hänen valitsemiaan malleja.

Toinen blogi, jota on kiva seurata on See Eunny Knit. Kuvat on aivan ihania, puhumattakaan ohjeista mm. baijerilaisista sukista. Mielettömän hienot. Eunnyn ohje on myös Print O' The Wave Stole. (PDF)

Löysin myös ihanan lätäkön (pool) flickristä. The Textured Knitting. Myös Scarf Style /Wrap Style on lätäkkönä. On mielenkiintoista nähdä kuinka erilaisia eri langoilla tulee samoista malleista.

Mites ois Ulla-lätäkkö tjv?
Entäs ne mörvelöt lätäköksi..

MagKnits on taas ilmestynyt. En löytänyt tällä kertaa oikein mitään iskevää.

PS. Taidan alkaa kuuntelee Technicolouria enemmänkin..

8 kommenttia:

AN kirjoitti...

oi,oi ja voi mitä kuvia!!

Susanna kirjoitti...

Mä oon kans seuraillut tota Brooklyntweediä Ihan käsittämättömän taidokkaasti neulottu ja kuvattu. Onkohan niin, että miehen pitää olla aina piirun verran parempi, jos tekee naisten juttui? Niinkuin naisenkin pitää olla miesten jutuissa ;)

Magknits tuntui olevan jotenkin vajaa nro, mua ei myöskään mikään napannu.

tikru kirjoitti...

Mut eiks ne taitavimmat aran-neulojatki oo ollu aikoinaan miehiä. Et onko neulominen sittenkään ihan naisten juttu :)
Mut ehkä se menee just noin.

Riikka kirjoitti...

Siis aivan uskomattoman ihana blogi, oli pakko lisätä suosikkeihin. Nuo kuvat tosiaan tulvi tunnelmaa. Ihania kuvia.

joko kirjoitti...

minä olen kanssa seurannut molempia blogeja. varsinkin tuo tweed iskee juuri minun esteettiseen silmään. tosi kauniita kuvia ja neuleita

villasukka kirjoitti...

Eunnya olen seurannut minäkin, mutta tuo mies on uusi tuttavuus! Ihania kuvia! Ensin mietin, että mistähän löytäisi tuollaisen miehen itselleen, mutta tulisikohan siinä jotain riitoja neuleista, kateutta taidoista....

Anonyymi kirjoitti...

Voi kökkö, tämä bloggerin betaversio on estänyt mua kommentoimasta jo moneen blogiin :(

Sepostuksesta tärkein kärki oli siis tämä: kauniita kuvia on nautinto katsella. Kateus iskee kun ei itse ole noin etevä.

Taina kirjoitti...

"... ja tajusin kuinka rauhoittava ja rentouttava vaikutus on kuvilla, kuvilla neuleista ja langoista. Eli mua ei enää rauhota pelkästään neulominen vaan myös kuvat aiheeseen liittyen :)"

Tämän allekirjoitan täysin!

Voi että mä niin haluaisin kans kuvata tekeleeni kauniisti. Itseään on vaan niin vaikea kuvata ja vielä huonoilla vehkeillä (lähinnä kamerakännykkä... ja ikivanha digipokkari). Monesti olen haaveillut vaikka mallinuksesta, jota vois kuvata. Niin ja tietty siitä digirungosta tuohon järjestelmäkameraan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...