tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Joulurinsessa - Princess of Christmas

Eksyin kangaskauppaan tänään töitten jälkeen. Testailin viime viikolla vaatekaupassa rinsessahameita ja halusin itselleni pienin muutoksin oman hamosen. Kirjailua, leveitä helmoja ja tylliä, juunou. Kihisyttää päästä ompelee rinsessahamosta jouluks. Sain muuten loistavaa palvelua ja kiitosta siitä, että sanoin suoraan ei. :) Osaan siis ilmeisesti ilmaista mielipiteeni...

Kaupan hame makso 39,90 ja kankaat plus tykötarvikkeet 28,80. Toivottavasti nenäliinoille ei tuu paljon hintaa..

I lost in the local draper's after work today. I suited a skirt of princesslike last week and want my own, but that one didn't fit me..so..
Embroyderies, wide hems and tulle, you know.
I'm going to sew the skirt for christmas, I have to, I love to..
The skirt on the shop costs 39,90€ and materials for my perfect princessskirt cost 28,80€..or I may got expencive hankies..

3 kommenttia:

amelie kirjoitti...

Melkein päädyin samaan ratkaisuun joku aika sitten, mutta ynnäsin yhteen tentit, diplomityön ja ailahtelevaisen ompelukoneen ja ostin kaupan hamosen. Joka itseasiassa oli aika ihq. Ainoa puute oli tylli, mutta sitähän voi ite lisäillä siihen metritolkulla jos siltä tuntuu.

TiinaV kirjoitti...

Ihania kankaita, tuskin maltan odottaa lopputulosta!

Susanna kirjoitti...

ööh miksi toi kangas näyttää ihqulta sun blogissa mutta en nähnyt sen ihquutta viimeks kaupassa? Täytynee mennä uusintareissulle :D:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...