keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Mielenkiintoisia kavennuksia - Raglan thoughts

Matrixin raglankavennukset etu- ja takakappaleessa on mielenkiintoisia. Eilen illalla selvittelin ranskaa enemmänkin, että sain selville kavennetaanko todellakin kolmea silmukkaa puolellaan.

Mä oon tehny perusraglanit yleensä joka 2. krs ja yks kavennus kerrallaan molemmissa reunoissa. Tuossa tehdään joka 2. krs kolme silmukkaa reunassaan, edessä noista kaksi katoaa keskuspalmikossa ja takana kavennetaan "hihasaumassa" (neulon pyörönä, joten saumaa ei ole) 1 ja sit taas 2 kerrallaan pois.

Saa nähdä millainen tuosta tulee, vai pääsenkö tekemään sen toisenkin kerran.

I just thought Matrix's raglan-decreases; 3 loops away on every 2nd row. Sounds too many loops, so I translated last evening the pattern from france to finnish and it really is three...Maybe i'll knit it once, maybe twice..or more :).

3 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Kiva päästä näkemään lopputulos sitten.... olen tehnyt raglanin vasta kaksi kertaa eläissäni (molemmat lukiolaisena eli kauaaaaaan sitten) enkä tykännyt toisesta puserosta ollenkaan, toisesta muuten, mutta hihat (patenttia ja puuvillaa) venyivät älyttömästi...

mari kirjoitti...

No onpas se edennyt mukavasti... on siinä silmukkaa kerrakseen! ;-)

tikru kirjoitti...

Nopea eteneminen on kaiken aa ja oo :)
Tosin nyt on kerrattu jo pari kohtaa useamman kerran ja jotenkin arveluttaa noi hurjat kavennukset. Lähinnä se et kohtaako tuo puoliskon hartiaosasto ja paidan raglanit. Toiset kun eivät ole pienet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...