perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Lisää kiemuroita

Eka lapanen näistä on valmis, tai no, peukku uupuu. Mietin et teen toisen, mut erilaisilla kiemuroilla. Pääsee testii vähän lisää.
Järkyttävän epätasasta toi kirjoneule. Etenkin tuolta kämmenen puolelta huomaa sen, koska noi kuviot katkeilee välillä ja pomppii vähän miten sattuu. Valkea on välillä tiukemmalla kuin ruskea.

Seuravaksi lisää kiemuroita. Ja saiskohan Matrixin valmiiks tänä viikonloppuna..

EDIT: Ainii, laitoin tänään viimeisen SNY-paketin menee. Aikas jännää.

Hupaisaa oli postitädin kaupitteluyritys "saisit tän halvemmalla kotipaketttina, hinta olis kotiovelle ja paketti tulis kaupan päälle" No ei oo puhelinnumeroa SNY-kamulle, joten kotipaketti ei onnistunut. Mä samalla laskeskelin tätösen sählätessä, että taidan selvitä samaan hintaan ovelle-pakettina ja laatikon yhteishinnalla ja nolona se täti myös tunnusti sit saman, et samaan hintaanhan paketti näinkin menee..

5 kommenttia:

iona kirjoitti...

Tota kirjoneuletta oppii tekemään tasaisesti vaan harjoittelemalla, harjoittelemalla ja Harjoittelemalla. Ja se ei olekaan kuin pyörällä ajo, huomaan, lukioikäisenä neuloin tosi paljon kirjoneulesukkia ja -lapasia, hyvinkin tasaisest ja nyt ne harvat kirjoneuleet mitä olen viime aikoina kokeillut on ollu ihan kamalia...

Mulle iskee kanssa kiemurakuume. Oikeesti mulla on jo ideaähky, on niin paljon ajatuksia etten saa yhdestäkään kunnolla kiinni toteuttaakseni :/.

Anonyymi kirjoitti...

Ooh mikä työinto ja aktiviteetin määrä. Kollega täällä Espoossa on lepuutanut puikkoja jo parin viikon verran. Osaankohan edes enää neuloa?!? Työ vaatii veronsa, ja inspiskin on kateissa! Ou nou! gash! No ehkä taas jotain. Hyvää viikonlopua 2nd cousin!
Marjaana

tikru kirjoitti...

:)
Työinto, jaa... pää pitää duunin jälkeen nollata ja kun juoksee ei vihti lähtä, kastuu vaikka :)
Onneks joulu tulossa ja loma. Monta päivää aikaa neuloa ja syödä suklaata.
Leppoisaa viikonloppua sinnekin.

ihanasonja kirjoitti...

Hauskat kiemurat!

eusu kirjoitti...

Tosi ihana lapanen!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...