perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Don't let me...

EDIT: Punaisesta ihanuudesta kuva.
Niinpä niin. Kävin lankataivaassa, yhdessä sellaisessa, hakemassa sukulaisuussuhteita vaalien lankaa etämaalle. Ja tuota, joku laski mun sisäisen hamsterini irti. Onneksi kaikeksi lankataivaan täti seuras positiivisen kyttääjän elkein mun lankatutkailuja, joten tämä lankakasa on vajaan vartin tulos, siis siitä hetkestä kun auto pysähtyi siihen kun se käynnistyi jälleen. Mua siis ahdistaa, jos ei voi ihan rauhassa yksin tutkailla ja hiplailla.

Pohdin punaista palmikkoneuletta.. Mutta ehkä se muuttuu vihreäksi (ylälaita vasemmalla) tai sitten noista tulee joku muu. Tuo on kuitenkin niin ohutta, ettei palmikot pääse ehkä oikeuksiinsa edes tuplalangalla tehtynä. Petroolin sininen hahtuva tumppuutuu ja punamustat liukuvärjätty karstalanka myös..ehkä :). Piti kävellä monen tarjouskorin ohi hokien " ei nyt ei nyt ei nyt".

Sinisestä paketista on osa jo neulottuna... Myös sukkatuotanto on vauhdissaa. Kuitenkin..vaikka lahjojen antaminen ja tekeminen on kivaa, alkaa nyt ahdistaa ja neulominen muuttua pakkovääntämiseks. Onneks lähes kaikki suunnitellut on jo tehty, muut on sit plussaa. Ainakin tiedän ettei musta tulis työkseni neulovaa.

Tää herkkupunainen, paksu villainen tarjouslanka on kuolattavaa. Keräsin sitä tumppuja varten, mutta nyt on pohdinnan alla ISOSTI jotain Isompaa. Värit on just täydelliset...vielä pitää testata miltä neulepinta näyttää. Ja voi olla et joutuu hakee tätä lisää, ettei se vaan lopu kesken.

I visited in the local spinning mill. OMG. Do not let me ever never ever go there with purse and money or visa with. Luckly the sellerlady observed me so intensive that these yarns are only what I got with me. I don't like the stalker after me when I'm shopping. About half of these will travell to Mari.

I have thought to knit red cablepullover, but maybe green? Or maybe not, this yarn is too thin even double for that... Yesterday's blue yarns are already knitted and there are some socks on the needles too. But.. I cannot help myself to feel some anxiety and "have to"-feelings.. I love to give presents and knit them too, but but.. I love to knit by inspiration.. I don't know. Well at least I know that I cannot knit as a work.

Sain vihdoin sen kutsun bloggerin uuden version käyttäjäksi. Innosta puhkuen aloitin siirron, mutta pah..ekan vaiheen jälkeen ei muka onnista. Pah ja pöh. Pitää mukamas vielä odottaa. Helvataako ne laittaa sit sitä laatikkoa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...