torstaina, joulukuuta 07, 2006

Kuinkas sitten kävikään...

Olipa kerran, eräänä synkkänä ja mustana joulukuun aamuna eräs väsynyt ja virttynyt opettaja, joka raahautui huonosti nukutun yön jälkeen työpaikalle. Siellä hän törmäsi näytelmävaate - inventaariokasaan aamukahvin keittoon mennessään. Mikä ihanainen kimalle-blingbling kasan päällä köllöttikään.

Kruunu.

Kuin luotu tämän väsyneen ja virttyneen opettajattaren päähän. Heti kun opettaja laittoi kruunun päähänsä, hän tunsi maailman valoistuvan ja huumorintajun palaavan jokseenkin kuivakkaaseen mielentilaansa. Onneksi kruunussa oli kuminauha, jonka saattoi pujottaa saparoitten taakse, jotta blingbling pysyisi koko päivän menossa mukana. .

Ja niin hän teki työtään huomattavasti piristyneempänä ja aiheutti ympärillään ällistyneen huvittuneita ilmeitä sekä naurunhörähdyksiä. Myös bussikuskin ilme oli näkemisen arvoinen kun kruunupäinen rinsessaopettaja saattoi lapset pysäkille.

Sen pituinen se prinsessa.

Suosittelen :)

Prinsessaduunipäivän jälkeen hain postista yli-ison kirjeen ja sielläpä oli mun voittopalkinto Siisin Annelta. Ihanan sininen paketti. Fazerin makoisat siniset alko himottamaan sen verran, että lykkäsin ne laukkuuni, ne jaan huomenna sen prinsessaopettajan oppilaiden kanssa, kerta kestivät prinsessaansa tänään hyvinkin huvittuneina (Ei sillä, etten suklaasta pitäisi, mutta lakko on voimassa jouluun saakka). Nuo langat alko huutelee heti.. Kiitos :)

2 kommenttia:

Kylli kirjoitti...

Olet hauska! Meidän firmassa painetaan pipo silmillä ja vanne tiukalla, ja leikkimieliset leimataan helposti tyhmiksi, laiskoiksi tai huonoiksi työntekijöiksi. Pari prinsessaa piristäisi täälläkin päivää kummasti!

tikru kirjoitti...

Kiitos. Eihän sitä liene ihan kaikilla duunipaikoilla voi kruunua lykätä päiväksi päähänsä, mutta mulla moinen onni on osunut kohdalle. Oman huumorintajun kadottaminen ja rento ote duuniin on kamaluus, joka ahdistaa ja siksi pitää välillä etsiä teitä, jolla löytää sen olon ja positiivisen asenteen taas. Siinä sivussa jos se huvittaa toisiakin niin vaikutus tuplaantuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...