lauantaina, joulukuuta 02, 2006

IK-fall and -winter - tutustumisretki

Tutkailin aamukahvin kera IK:t rauhassa, siis syksyn ja talven numerot ja ideaähky on vallata.

Yleisesti ottaen pidän kovasti. Jutut ja artikkelit on hyviä, ohjeita ja tekniikkaohjeistusta on kuvien kanssa sekä malleissa on lähes jokaisessa ihania yksityiskohtia ja ideoita, joita voi käyttää vaikka ei tekisikään koko neuletta. Eli paljon muutakin oli ihanaa ja kaunista ja mielenkiintoista, kuin alla olevat muutamat mallit.

Kuitenkin muutama asia mitkä IK:n malleissa näin hurjan kahden lehden kokemuksella pistää silmään on ensinnäkin tosi monen paidan helman pituus. Ihan järkyttävän lyhyitä. Napapaitoja tai jopa "bolerotyyppisiä". Onhan niitä helppo jatkaa, jos mallista muuten pitää, mut mulla ainaki tökkää heti. Toinen asia on hihat. Mä rakastan Phildarin hihoja. Ranteista kiristävät on kamalia, saati jos ne vielä on lyhyehköt.

Mainokset, ne mainokset.Tässä muutamia, mitä jäin katselemaan pitempäänkin. Hauskoja ideoita ja tietty lankoja ja mikä pahinta, nettiosoitteita, joista niitä saa tilattua. Onneks kaikki ei toimita Jenkkilän ulkopuolelle.

Rambling Rose (IKwinter06) on hämmentävä neuletakkimalli. Mun mielestä jos pinnassa on jotain kuviota, pitsiä, palmikoita tjv, niin väreillä ei paljoa leikitä. Yks tai maksimissaan kaks tehokeinoa riittää. No ehkä tässä takissa on kaks; pitsineuleet ja värit. Jotenkin malli iski ja tuli sellanen "pakkosaadatehdätuo". Värit ei oo mun suossareita, mut nekään ei jotenki äklötä, tosin ittelleni en kyllä noissa väreissä tuota tee (jos teen). Erityisesti hihat ja helma sekä selkä ovat upeat.

Equinox Yoke(IKfall06) on kaunis. Kaula-aukko tosin on samanlainen sekä edestä, että takaa, joten jos tämän tekisin itselle, niin muoksisin sitä vähän. Tuollaisena ei istu mun päällä. Parasta ja kauneinta tässä on tuo neuleen melkein huovutetulta näyttävä pinta sekä nuo hihojen kirjoneuleet. Tahtooooooo.

Supernova (IKfall06) on myös mielenkiintoinen.. ja miellytti kovasti silmää. Tosin en tiedä oliko syy väri vai paidan muoto, ihan mun oloinen. Tuossa on tehty hihojen istutus muuten vähän samaan tyyliin kuin Tuulian Louhessa. Tässä hihojen "pyöriö" seurailee noita supernovien reunoja piparkakkumaisesti.

Miesten Retrograde (IKwinter06) on tässä karmeutensa takia. Tai itseasiassa kai se muuten on ihan kiva, mutta mä inhoan noita kaula-aukkoja, jotka näyttää sille, et paita on jo valmiiks virttynyt ja virunut tai tarkoitettu jollekin ihan muulle. Karmee viritys. Etenkin miesten paidoissa noita näkee useinkin, ja musta just miehen paidan hartialinja ja kaula-aukko pitää olla jämäköitä ja siistejä. En itseasiassa kamalasti pidä pyöreistä kaula-aukoista neuleissa muutenkaan.

Talvinumero muuten mainosti takakannessaan neljää kirjaa, joista kolme oli sellaisia "oliskohantuotilattava".
LaceStyle, Favourite Socks ja Felt Frenzy...

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...