torstaina, joulukuuta 28, 2006

VäriSilmä

Tikrusukista toinen on valmis, toinen aluillaan. Sain myös jatkopätkän Log Cabineihin, kuvaa huomenna kun on valoa. Lähdin karkuun kaupungille päivällä ja ihan tarpeeseen (ihan tosi) hain Dropsin Alpacaa Puoliskon pipoa varten.

Eihän paikallisesta lankataivaasta voi lähteä ihan noin vain.. ja mukaan tuli myös Kitten Mohairia... Ihan vaan siks, että musta se näytti kaupassa sopivan värisävyltään yhteen tosi hyvin aiemmin hankittuun Pirtin kehräämön ohueseen villalankaan.
Ekskjyysmii, sävyltään.. nii-i, ajattelin et vois ehkä tehdä raidallista, tai neuloa niitä yhdessä saaden vähän väriä tai.. Mut ne on pirskatti soikoon jokseenkin saman värisiä. Aika hyvä lankavärisilmä mulla, tai huono, ihan miten sen ottaa. Jos olis menny ja valkannu langat mukana, ni ei varmaa ois osunu noin hyvin yhteen. Tokihan noilla saa myös raitaa aikaan :).

Siniset ja ruskea on testailumielessä lykätty tuohon. Nimittäin olen jo muutaman päivän kattellu Sillä Silmällä tätä syys-Verenassa ollutta neuletta. Se tosin rikkoo mun periaatteita vastaan monella tavalla, mutta eikös tässä rajoja ole tarkoitus rikkoakin. Neuleessa on nimittäin sekä pitsiä, että kirjoneuletta, kirjailuja ja värejä... Mut joku siinä kiehtoo kovasti, en vielä tiedä, että mikä, ja kun keksin niin ehkä sitten syntyy jotain tuon inspiroimana.

Mulla ois (ainakin) kolmeen paitaan lankaa. Siis ihan selkeesti kasattuna oottamaan tuonne. Kaikissa ois kirjoneuletta. Suurin urakka ois varmaan se Bias Loop-d-loopista. Ja mähän haluan sen. Mutta jotenkin kammoksuttaa iskea kiinni isompiin töihin. On viimeisen kuukauden tai pari tullu neulottua lähinnä sukkia, lapasia ja pipoja.

Haastoin muuten työkaverin joululahjaks neuloo mun kanssa yhtäaikaa Swallowtail Shawlin ja annoin IK:n syksyn numeron...tarkoitus olisi neuloskella Wetterhofin Sivillasta ja puikkoina 4 mm. Toivottavasti kaksi kerää riittää.

Kävin myös hommaamassa kulman kohotuksen. Aikasempi koru oli liian alhaalla ja nyt se laitettiin oikealle kohdalleen. Joutu vähän kiroilee.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koru näyttää kivalta. Mulla kun laitettiin huulen niin oli turpa mustana melkein viikon (lävistäjä osui hyvään paikkaan). Ja turpos.. Sulla ei näyttäs olevan mitään moista :)

Swallowtailista: Toivottavasti sun lanka riittää, 370 m on melkein ollu minimi metrimäärä mitä oon nähny huiviin menevän (ohjeen mukaan tehtynä). Eikös Sivillassa oo 150m/kerä) Isommat puikot varmuuden vuoksi?

tikru kirjoitti...

Aijai.. no, vaihtoehto on sit dropsin alpakka..et ei kaadu onneks siihen.. Hitsi kun en oo fiksuna kattonu kunnolla.

Mustelmaa se tekijäkin lupaili, varsinkin kun valui jonki aikaa. Totesin nätisti hymyten, et duunit alkaa vasta tiistaina, joten ei mitään hätää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...