torstaina, tammikuuta 18, 2007

Hehkutus

Kukkaa pukkaa kokeiden korjaamisen välissä.

Hehkeä olo tässä niiskuttaessa on muutenkin, mutta pakko on hehkuttaa ja mainostaa ja kehua vielä kerran kuukuppia. Puolen vuoden käytön jälkeen en vaihtaisi pois. Olo on kuin eri ihmisellä, tai ihmisellä yleensä kuukautisten aikaan. Totesin eron taas tänään kun jouduin turvautumaan noihin yleisempiin menetelmiin.

Harmi ettei nuhaan oo kehitetty vastaavaa...

EDIT: Phildarilta tuli muuten vastaus tähän postaukseen liittyvään asiaan, jossa he vakuuttelivat suojelevansa nuoria mallejaan kaikenlaisilta väärinkäytöksiltä.. Mutta ainakin reagoivat.

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

:D voi kun mua nyt kovasti naurattaa kun visioin mielessäni mainoskampanjan nuhakupeille...

Anonyymi kirjoitti...

juu nuhakuppi ois kyllä pähee :-D Ihmiset kulkis antenni sieraimista pilkistäen...

Samaa mieltä sun kanssas kuukupista, ei oo sen voittanutta. Kun voi siis ajatella *jotain muuta*...

Ziina kirjoitti...

tuohon phildar-juttuun liittyen, entisen kotipaikkani kirjastossa yllätin useamman kerran keski-ikäisen miehen selailemasta tarkkaan ottobre-lehtiä enkä usko tyypin olleen ompeluihmisiä. perverssit löytävät kyllä aineistoa mitä viattomimmista lähteistä.

piua kirjoitti...

Oh, kupille kunniaa toitotan minäkin! Vuoden käytön jälkeen sitä pohtii että kuinka mullon ennen rahat riittäny ostaa koko ajan niitä kertakäyttöisiä lisää... Kuppi on niin ihanan ekonominen ja ekologinen mukavuutensa lisäksi!

Jaana kirjoitti...

Täällä kanssa ylistetään kuukuppia, sen jälkeen voi elää ja toimia myös niinä ankeina aikoina. Ja kesällä varmaan sen eron vasta huomaakin...Bias näyttää ihanalta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...