tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Hihat

Ei paha, sujahti molemmat hihat samalla kaavalla. Nyt sitten mietin ja pähkäilen, et miten jatkaa.. Ohjeessa neulotaan vino helma ensin ja siitä poimitaan yläosaan silmukat, mutta.. Jos teen pyörönä kaiken, mahdollisen ja ehkä mahdottomankin niiiiiiiiiiin.. Nyt vois neuloo miehustan, liittää siihen hihat ja tehdä raglanit. Sit vasta se vino helma. Mäkö välttelisin sitä vinoa osaa.. eeeen, mitään en tunnusta.

Itseasiassa miehustankin pähkäily on vähän kesken, nimittäin raglan asettaa kuvioille vaatimukset..ne pitäis osua yhteen hihan yläosan ja miehustan liitoskohdassa ja mittojen mukaan ei osu millään jos aloittaa kuviokerran alusta. Dääämn. Tää tais mennä tosiaan säätämiseks. Ehkä lopuks yhteistä alkuperäiseen malliin on vaan värit, kirjoneulekuvio ja EHKÄ helman vinous.

Ohjeen tiheyteen nähden mun käsiala heittää silmukalla tai parilla / 4 tuumaa. Ei paha, vaikka neulon pienemmillä puikoilla ja ilmeisesti myös vähän ohuemmalla langalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei käy kateeksi, mut kyllä se pähkäily yleensä palkitsee :) Ja älä ihmeessä jätä vinoa helmaa pois, se on just paidan SE juttu (siis mun mielestä, sun paitahan se toki on)

Kyllä se vielä aukee, mulla ainaki monesti nukkuessa tulee ihme ahaa-elämyksiä. Älä lannistu, mie ainakin tuuletan täältä taustajoukoista innoissani paidan edistymisistä :)

tikru kirjoitti...

:) Kiitän ja ei lannistuta, haasteitahan tässä haetaan..

villasukka kirjoitti...

Tosi kauniit hihat - odotan ja seuraan innolla jatkoa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...