perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Hu(i)vituksia

Swallowtail on kohta kolmannessa kuviokerrassa. Yllätyin kuinka pieni huivista loppujen lopuksi tulee.. mutta ei se haittaa, sillä mulla on noita tajuttoman isoja kolmiohuiveja jo ihan monta.

Turtleneck taas on taukoillut koska Swallowtail rynni edelle. Miten voikin olla niin hidasta ja tylsää tehdä 3 o 3 n ribbiä. Tuntu et hihat on kuin apinalle tarkoitetut ja kaulus ei etene millään. Eikä siitä puutu enää ku 20 kerrosta.

Kävin tänään taistelun kamera vs. ihan mielettömän ihana untsikkatakki. Ostin takin (8848altituden) . Preferoin lämpöä taiteen edelle tällä hetkellä vaikka ulkona sataakin vettä.
Joten vielä tovi tai kaksi tässä blogissa nähdään vain satunnaisesti Oikealla Kameralla otettuja kuvia.

Käytiin tänään taidemuseossa luokan kanssa ja sieltä tarttui mukaan hauska sisustusidea:
Tylliin / vastaavaan verkkoon oli piirretty hahmoja valkealla liidulla. Alareunaan ja yläreinan kujiin oli pujotettu kepit ja laitettu koko taideteos roikkumaan seinälle. Toimii varmasti myös ikkunassa ja kuvan voi pyyhkäistä pois ja tehdä uuden.

Ois muuten hirmusen kiva vaihtaa tohon uuteen bloggeriin, varsinkin kun sitä alvariinsa tarjoillaan.. mut heti aluks sit tyrmätään, ettei onnistukaan. Plääh. Haluaisin nuo luokittelut käyttöön.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...