sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Kirjoneuleet ja neulojan itsetunto

Voi tsiisus. Meinas.. tai siis menikin hermo tai kaks, kun yritin saada Vihreään kirjoneuletta aikaiseksi. Ei onnistunu, ei millään, eikä millään langoilla. Luovutin. Päätin, et sininen tulee raitoina. Mun neulojaitsetuntoni katosi totaalisesti.. Ja ihailuni, palvontani kirjoneulojia kohtaan vaan kasvaa entisestään.

No, hetken toivuttuaan se itsetunto palasi nolona takaisin ja testasin uudemman kerran vähän erilaisilla langoilla. Kyllä sieltä nyt jotain tulee ja jälkikin melkein tyydyttää.

Urban Aran Gardigan on I H A N A. Mä haluan. Listalle, poks. Ongelmana alkaa olla kohta listan pituus..tai kohta ja kohta.. Mut palmikoita pian puikoille, tähän sopis ihanasti se Llama, jota on pari kerää testissä.

5 kommenttia:

ilu kirjoitti...

mäkin olen vähän innostunut tuosta urban aranista, myös ihan villapaitana, vaikka ehkä tuo vetskarillinen sittenkin...

vaan kerropa, mistä ihmeestä tuon ohjeen sais? (joo, Pantonsilta, vai mikä se nyt on, mutta MITEN?)

Anonyymi kirjoitti...

No nyt mäkin innostuin palmikoista, ihana toi Urban! Mut tosiaan, miten ton ohjeen sais?

tikru kirjoitti...

eBay...
Tai sit oli joitakin nettiputiikkeja, jotka möi tuota Patonsin Street Smartia..

Anonyymi kirjoitti...

Joo todella ihana toi villatakkiversio, ja vihkosessa näytti olevan muitakin potentiaalisia ohjeita. Meinasin kanssa kysyä, että mistä meinasit hankkia, mutta olitkin jo vastannut. Pysyn kuulolla!

Anonyymi kirjoitti...

Just joku urban aran cardiganin tyyppinen on muhinut takaraivossa, ja kas, täältä löytyi linkki! Hienoa, kiitos linkistä :) Ei kun ohjetta metsästämään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...