sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Valkeat pörröt - White and Fuzzy

Lanka: Fritidsgarn, peukkujen verran yli yhden vyyhdin eli n. 110g
Koko: ei ihan mies.
Puikot: 5 mm
Silmukoita: 36, peukussa 15

Nää on mun duunikaverin pojalle. Peukut ei oo vielä kauniit, joten rääkkään niitä vielä käsin, mut muuten onnistu tosi hyvin. Valkea Fri huovuttu nätimmin kuin sininen ennen joulua. Tai sit pesin eri pesussa. Nyt taisin pyöritellä 50 asteessa.

Yarn: Frtidisgarn thumbs over one hunk about 110g
Size: Not man yet
Needles: 5 mm
Loops: 36, thumb 15

These are for my workmates son. Thumbs haven't felted good, so I have to work with them more. Otherwise the mittens are lovely, white and fuzzy and warm.

Hihaa, viidettä versiota kai. Säädin ja säädin ja lopulta sain kohdalleen, ehkä. Teen siis leveämmät hihat ranteesta ja lisäilen vain vähän ylöspäin mennessä. Aloitin ihan ensin helmaa, mutta pyörönä neuloessa sen leveys on aina arvoitus mallitilkuista huolimatta ja epäilin, otin puikoilta ja totesin et se ois ollu ihan ok.. Päätin tehdä hihat ensin. Purkaminen ja neulominen on nopeampaa jos huomaa mitoissa tai muissa omituisuuksia.

This is sleeve (5th try) for my future sweater which idea comes from this Verenas 3/06 model.
And look... is'nt the colour of this yarn fabulous? I love it. But I haven't got a clue how to use it. Maybe framing on the wall :)

Eikö oo ihana väri, tai värit. Mä ihan rakastuin tähän heti ensi silmäyksellä. Lanka ei tosin oo jutellu yhtään, vihjaillu vaan et mikskä haluais. Mietin jo kehystämistä seinälle, mut kuulema lanka ei oo sisustuselementti, kirjahyllyn täyttö saa ilmeisesti riittää.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...