torstaina, tammikuuta 11, 2007

Työt haittaa harrastusta

Järkky kiire ja päivien venyminen niin, että aamulla kun seiskalta oven iskee perässä kiinni niin seuraavan kerran sen avaa ysiltä illalla vaikuttaa ihan selkeesti mun käsitöiden tekemiseen.. Kumma juttu. Eilen jaksoin Greyn anatomiaa tuijottaessa tehdä ehkä kaksi riviä Juniorin pipoa ja sitten tipahdin.
Plääh.

Onneks viikonloppu on tulossa ja hain just postista ihania lankoja... Paketti Saksanmaalta vihdoin rantautui mulle asti. Pitkään meni, mutta myyjän selitys oli juuri tullut, uusi vauva. Lienee hyväksyttävä syy tällä kertaa. Tosin parempi ollakin hyvä syy, sillä meni reilu kuukausi ja lähetin jo pari kyselyäkin lankojen perään.

Laatikossa on vaaleanpunaista Trecking XXL:llää kaksi kerää.. jajatuksen on polvisukat tai ehkä jotain vielä pitempää.

Punainen ja vihreä Prestigio eli 25 g ohutta mohairlanka (25g= 245m) kerässään. Nää kyllä oli vähän hassu tilaus, sillä huiviin kuin huiviin tarvittis enemmän kuin tuon yhden pyörykäisen. Saa nähdä. Kerät ei jutellu mulle :)

Mut sit.. rakastuin heti tuohon LLama Fineen, nuo tummanharmaa ja vaaleamman harmaat keräset. Paksua lama-villalankaa. Tilasin kaks kerää molempia testimielessä, sillä jajatuksena kangastelee palmikkopusero tästä langasta.

Tuo kirjava vyyhti oli yllärilahjus viivästymisen johdosta kenties. Unikat 100% merinovillaa. Aika ihanaa sekin, tosin ei vielä ihan jutellut..Paitsi, nyt kun katselin noita paitakuvia tuolla langan sivulla. Iiks. Ei saa jäädä koukkuun.

Juniorin pipo on vaiheessa..vieläkin. Se tosiaan on edistyny vain pari kerrosta kerrallaan ja malli hahmoittelee itsensä matkalla. Toinen työkaveri innostui myös pitsihuivin neulomisesta. Ja toinen esitteli tässä yks päivä ylpeänä nuppien kohdalla olevaa Swallowtailiaan ja mietti, ettei kyllä uskonu koskaan saavansa moista tehtyä ja vielä kielillä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi... jaksamista kovasti sinne! Yritä löytää jostain välistä aikaa ihan vaan itselles! Vaikka vaan viisi minuuttia keskellä päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on ollut tällä viikolla vähän sama ongelma, hyvä jos pari riviä ehtii/jaksaa iltaisin neuloa. Kivoja lankoja, onneksi sitten tulivat perille! *Ehkä* hyväksymme tuon vauva-selityksen, kun sait yllärinkin kaupan päälle! :-D

Anonyymi kirjoitti...

oho, se mun edellinen kommentti läks ties minne.
Enivei, jaksuja sinne, osaan sympata.. Ja onnea pitsihuivimanian levitystyöstä :D

Maartsi kirjoitti...

Tuo ylimääräisenä saamasi kerä kaappasi heti huomioni. Ihanan värinen! Sopisi varmaan huiviinkin.

tikru kirjoitti...

Mari: Ehkä voi hyväksyä syyn :)

Kiitos kiitos..kyllä tää taas tästä kun pahimmat vauhdit alkaa tältä viikolta olla ohi.
Ja illalla kerkesin neulomaankin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...