keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Kevättä rinnassa?

Eilisestä piposta kuva tositoimissa. Oli aikas vilee taas tänään. Muoksin noita päälaen kavennuksia vielä omaan kupoliin sopiviksi. Noi värit osu tosi hyvin yhteen suossaritakin kanssa. Itsas on kaks takkia samoilla väreillä, joten keväämmällekin tuo piponen käy.

IK:n kevät tipahti. Iski suoraan huumorihermoon toi kommentti kannessa tumppuja kiskoessa kädestä. Juu, tosiaan, tuntuu keväälle kun ulkona on 20 astetta pakkasta.
Mut toisaalta päivä on jo paaaljon pitempi ja valoisampi ja Suomen keväisempi ku hetki sitten. Mutta ei ihan noin keväinen kuin tuo lehti malleissaan antaa olettaa.

Muhun ei oikein iskeny mikää malli. Alkusivujen mainosten säärystimet nappeineen oli kivat sekä takakannen palmikkoneule.. mainos sekin. Ohjesivut takana oli kivat sekä kolumnit, mut..noh. Mä oon vähän pettyny tohon IK:hon.

5 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Omituisia olivat mallit joo. Tai on siellä yksi söpö, se sivun 45 capelet. Vaan ei kyllä ole tuollaiselle mitään käyttöä.
Ja enää ei net access salasana ole näköjään prinattuna lehteen, oli ilmeisesti sitten siinä muovissa joka on tietty jo roskissa.. voi kukkanen.

Ainoliisa kirjoitti...

Katriina, taittiin pääkirjoituksessa sanoa, että salasanaa ei enää tarvita... Samat fiilikset oli mulla kun IK:n kantta katsoin :)

Mrs Baboonstein kirjoitti...

Mulle kyseinen numero oli ensimmäinen , sillä talvinumero uupuu vieläkin (tilasin lehden SYYSKUUSSA). Ja täytyy sanoa, ettei ollut kovin ihmeellinen. Mainoksissa näkyi olevan hienoja wuleja :). Ehkä lehti alkaa vaikuttaa upealta pienen sulattelun jälkeen... ja jos vaikka se lämpötila nousisi.

heidi kirjoitti...

Hih! Näin unta, että palasin jostain kotiini, ja kassissa olikin yhtäkkiä tuo sinun ihana kirjoneulevillapaitasi. Joku lapsi tuli kurkkimaan, että mikäs se siellä on, ja olin tosi nolona. Taisin ajatella, että olen varmaan epähuomiossa varastanut sen.

Hmm - täytyy tunnustaa, että jotain sensuuntaisia ajatuksia kävi mielessä, kun näin sen... Se on upea!

tikru kirjoitti...

Heidi.. huh :) tuolla se vielä on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...