tiistaina, helmikuuta 20, 2007

Talviraitaa hiihtopipoon

Kiitokset kommenteista edellisessä, olen otettu :) Ja paita oli tänään duunissa. Paras kommentti oli yhdeltä oppilaalta "onko tuo villapaita?" Jaa-a ;)

Eka virallinen Project Spectrum -työ.
Tummanharmaata, valkeaa ja turkoosia.
Lankana Lanett tuplana
Puikot 3 mm
Silmukoita alussa 120, suoraa 1o 1n 13 cm ja sitten kavennus neljässä kohdassa joka kerroksella. Kavennus on erilainen mitä olen yleensä pipoihin tehnyt ja se piti aloittaa aikaisemmin. Normaalin pipon syvyys mun käsissä on 15-16 cm ennen kavennuksia.

Tein kavennukset Custeau -mallin mukaan, mutta tässä nei oikein toimi tuolla lopussa, ainakaan vielä kun pipo ei ole muotoutunut kunnolla. Muuten kyllä.

Juniorin pipon söi koira. Pitäisi kuulema tehdä uusi tilalle, tosin samanlaista en saa aikaiseksi, mutta nyt vois testata sen parannetun mallin.

Urban Aranin ohje on kuulema myös tulossa. Hmph. Olisin voinut haluta sen nyt heti enkä kahden viikon päästä.

Löysin myös hauskan kaupan josta lienee pakko tilata Lentävä Sika. Kieroutunut huumorintajuni huvittuu tästä joka kerta kun possuparkaa vilkaisee. Löysin myös Amazonin mekaanisten lelujen kirjat.. lääh.. hullaannuttavaa.

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Harvoinpa sitä näkee noin hienoa villapaitaa :). Mä olen saanut ihan sukistakin kommentteja, että onko nämä oikeasti neulotut/villasukat/itse tehdyt. Kai monet sit on tottuneet siihen perussettiin ja pitsisukat hämmästyttää :D..

Taiska kirjoitti...

Mulle tuli Urban Aranin ohje tänään... Huusin eBaysta viikko sitten. Tänään tuli myös paketti Rowanspun Arania Kurkkulasta, eli tarvikkeet olisi, mutta aikaa ei. Pari tilaustyötä painaa päälle.

laura koo kirjoitti...

Cousteau ei oikein pelittänyt täälläkään. Oli muuten pakko skrollata taas alaspäin ja ihastella Biasia, on se hiano :)

sinhi kirjoitti...

Noita lentäviä possuja ja lehmiä saa kotimaisistakin kaupoista, ainakin mulletoi.com:sta löytyi. Näin jossain kauppakeskuksessa noita vuodenvaihteessa, on niiin suloinen että!

sinhi kirjoitti...

Olipas se muuten ihan erilainen, sori =D Mut hienoja kuitenkin!

sanna kirjoitti...

Aivan upea tuo Bias! Sinä se kyllä todella osaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...