tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Kolibrit - Hummingbirds

Malliin inspiroiduttu Nancy Bushin Knitting on the Roadin Friday Harboreista. Käytin mallineuleena pitsissä koko sukassa Nancyn ohjeen sukan varren aloituskuviota. Pitsi tekee silmukoita, tulee mieleen sulka ja koska lankana on Trekking XXL 100 kaiken kirjava ja värin nimi taisi olla kolibri jossain, niin mikäpäs muu näille sukkasille nimeksi. Langan väri on ihan herkkua. Sukissa, kuten aikaisemmin totesin, isompana pintana tulis ahdistuskohtaus.
Lankaa kului n. 70g, puikot 2, 5 mm ja silmukoita 60, kanta ranskalaisen pyöreä. Silmukoita ois voinu olla vähemmänkin, sukat on vähän löperöt paljaassa jalassa.

Pattern is my own, inspired by Nancy Bush; Knitting on the Road - Friday Harbor. Lace makes beautifull rings and reminded me about feathers. Yarn is Trekking XXL 100 and I think that name is somehere "hummingbird". Colours are so yammy. I love it. Well, in the socks, larger pieces maybe too colourfull even for me.

Yarn used about 70 g, needels 2, 5 mm and loops 60, heel is french and round :). Measure of the loops could be less, socks are little loose on my bare feet.

11 kommenttia:

LiisaP kirjoitti...

Mehevän väriset sukat.

sanna kirjoitti...

Ihanat! Sukat on just hyviä siksi, että niihin voi käyttää kaikkia herkullisia lankoja, joita ei isompiin neuleisiin kuitenkaan halua.

villasukka kirjoitti...

Yleensä kuvio katoaa kirjaviin lankoihin, mutta jostain syystä näissä kuvio näkyy ja sopii väreihin loistavasti! Tykkään!

Tui kirjoitti...

Loistavat värit! Ja ihanat sukat!

mari kirjoitti...

Ihanan värikäät! Hauska idea tehdä kuvio koko sukkaan.

joko kirjoitti...

pirteät sukat!

Pikku- Kettu kirjoitti...

Tuo lanka on kyllä aika kaikenkirjava, mutta jostain syystä sukissa tällaiset langat usein toimivat tosi hyvin. Sukilla on helppo hassutella. :)

tiinav kirjoitti...

Iiih! Ihanat!

Sari kirjoitti...

Kauniit! Riemunkirjavissa sukissa on se hyvä puoli, että ne sopivat melkein vaatteen kuin vaatteen kanssa väreiltään yhteen =)

Sia kirjoitti...

Ompas ne maukkaan väriset! Tuo edellinen vihreä neule on myös tosi makea!

ps kirjoitti...

tosiaan, kirjava lanka ja kuvio eivät tässä tuotoksessa kyllä vaikuta ollenkaan oudolta yhdistelmältä. voisin itsekin harkita jonkun räväkämmän langan hankkimista ainaisen mustan ja punaisen lisäksi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...