lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Ei kiristä

Juniorin pipo ei kiristä.. mutta haittaa näkyvyyttä. Korvat ei ilmeisesti oo tarpeeks höröt pitämään piposta poissa silmiltä :). Joutuu siis säätämään vähän noitten kavennusten kanssa.

Neulomisinto, -vauhti ja -inspiraatio ovat kadonneet kuin tuulen vieminä. Toki duuni on vieny aikaa ihan törkeesti kahden viimeisen viikon aikana ja rauhoittumista aiheesta ei näy ennen kesäkuun alkua, joten plääh.

Selailin kauppareissulla Modan ja Sandran, ihan sillä mielellä, että jos vaikka joku vähän vilkuttais silmää ja herättäis kiinnostusta. Ei onnistunu, kesäneuleet ei vaan iske. Lehdet jäi hyllyyn. Langat Saksasta on vielä (toivottavasti) matkalla joten Urban Arankaan ei edisty. Luulen, että se on se, joka tönii mut taas liikkeelle. Polvisukka on aluillaan, ollu jo viikon samassa kohdassa. Piti tuo pipo tehdä ensin. Vois tehdä taas pipon. Possupipon?

Millon muuten uus IK tulee?
Entä kannattaako tilata Favourite Socks?

Vappuna olen kukka.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

IK, ilmestyy nettisivujen mukaan 15.5. eli pari viikkoa vielä. Tuota sukkakirjaa minäkin olen harkinnut, mutta vielä ei ole tullut tilattua.

mirzu kirjoitti...

Jos yhtään tykkää sukista, niin suosittelen lämpimästi sitä kirjaa! Se on kierrekantinen (aivan ehdoton) ja kerää noitten IK-lehtien parhaat mallit yksiin kansiin. Oon ite rakastunut siihen.. ;)

.k kirjoitti...

Pitsi- ja erilaisia kuviosukkia (apua, pintaneuletta? Mikähän on oikea termi..) kirja on pullollaan. Esittelee vähän eri puolta kuin esim. Vintage socks ja Knitting on the road.
Kauniita ovat, suurin osa taitaa olla ohuille langoille kirjoitettuja ja ohjeet ovat hyvin kirjoitettuja, erilaisia vinkkejä löytyy ohjeita soveltavalle myös.

Käy kurkkaamassa Favorite Socks KALia, sieltä löytyy sukkaa joka lähtöön.
(http://www.favoritesockskal.blogspot.com/)

Hanna kirjoitti...

Kiitokset mainostuksesta, pakkohan tuo sukkakirja oli aamulla tilata. Ehkäpä kirja tulee sitten kesälomalukemiseksi ja -tekemiseksi, sillä arvioitu postituspäivä oli vasta ensi kuun puolivälin jälkeen.

Pitäisiköhän kesähommiksi ottaa myös tulevan lehden Jitterbug-polvisukat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...