tiistaina, toukokuuta 01, 2007

Get Pinked!

Pinkki ei ole vain väri vaan elämäntapa...Siksak-sukkanen numéro deux kehittyy. Hitaasti, mutta varmemmin kuin ensimmäinen. Välissä tekaisin pitsipipoa siksakkia siinäkin, tosin lanka loppui sitten kesken. Samos on Novitan langoista ainoa, josta pidän kovastikin. Harmi, että sen värikartta on suhteellsien suppea ja lollipopittelu ei oo mun juttu. Novita on näköjään avannut nettikaupan. Ei hassumpi idea ja siellä on kivoja kahvoja.Pink..not just a color, but a lifestyle..ziczac-sock number two is getting longer. Slowly but more definitely than the first one. Between everything knitted I lacehat, well at least started it. Yarnover. Samos is my favourite of Novita-yarns, only one infact. Too bad that there is very limited colorchart.

Seuraavaksi testausta odottaisi tällaiset materiaalit..
Next something like this.. acrylic brick to jewel.. well we'll see.

3 kommenttia:

Luinelen kirjoitti...

Mistä olet akryyliä ostanut? Selailin tuota samaa kirjaa tässä joku päivä ja ihmettelin että mistäköhän sitä mahtaa saada, sitä olisi hauska joskus kokeilla.

tikru kirjoitti...

nuo on meiltä koululta. Siellä on vanhoissa varastoissa noita levyjä ja jämiä. Kannattaa varmaan kokeilla rautakauppaa ekana. Luulisin et sieltä ne osais ainaki neuvoo etiäpäin.

Ja nyt jos joku hirmustuu, että käytän kunnan materiaaleja omiin tarkoituksiini niin stop. Duunijuttuja nuo kokeilut.

tikru kirjoitti...

pleksin nimellä voit testata ja niitäkin on näköjään erilaisia joten akryyliversiota kannattaa kysyä. Mainosfirmat, lasiliikkeet..
Jos palasia haluaa niin kannattaa varmasti kysyä jämiä. Isot levyt maksaa Paljon...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...