lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Kaaos neulekorissa ja -aivoissa

Keskeneräisiä myttysiä, lankakeriä, pureksittuja töitä, useempaan kertaan neulottuja lankoja..äääh.
Mä en tiä mitä neuloisin. Urban Aran odottaa lankaa. Raitapipo päättelyä, samoja lankoja ois vielä huiviksi tai joksikin muuksi, yhden viritelmän purin jo. Tahtoisin tehdä Jotain, mutta en jotain vaan. Vielä se Jotain ei ole löytynyt.

Eilen tartuin epätoivoissani pinkkiin Trekkingiin polvisukat mielessäni. Aloitin ja totesin äsken testiessäni, että reisille meni, ihan konkreettisesti. Liian iso ympärysmitta polvitaipeeseen. Purkuun. Ylipolvensukat ei nimittäin pysy mulla mitenkään. Nyt sitten aloitin vähän vähemmillä silmukoilla. Saa nähdä.

Se Jotain odottaa vielä isosti vähän joka langalle mitä tuolla varastoissa on. Maailma on täynnä ihania neulemalleja, omakin pää pursuilee ideoita, mutta mikään ei iske. Ei siis ahdistusta neulomisesta vaan siitä mitä neuloisi. Sikäli se purkaminenkaan ei kamalasti haittaa.

Problems about what to knit, some frogs and retry, yarn endings and left overs.. well it is just knitting..isn't it.

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Tuttu tunne. Tekisi mieli tehdä jotain suurempaa, vaan mistä langasta, millä mallilla... Kai se sitten kerralla kolahtaa. Mukavaa lauantaita kuitenkin! =)

Koukuttaja kirjoitti...

Oi, minäkin samaistun. Hirmu hinku olisi tehdä, mutta kun ei oikein tiedä, että mitä. Ideoitakin on kyllä pää tulvillaan, mutta mikään niistä ei nyt ole Se Juttu. Tosi kaunista lankaa kyllä tuo vaaleanpunainen polvisukkalankasi. Mulla on vaan ihan tyhmiä ja tylsiä sukkalankoja. Höh. Lankakaupalle lampsis.

Susanna kirjoitti...

Tuttu juttu mullekin. Liiallinen ideatulva, ja yleensä käy sit just niin, että kun se jokin malli löytyy, tarttee sitä varten ostaa lisää lankaa :D

Uus tukka on hieno!

Hanna kirjoitti...

Odotan pinkkejä polvisukkiasi mielenkiinnolla, samaa lankaa kun on omassa korissanikin mallia vailla.

villamokka kirjoitti...

Onko lankavarastossasi lankoja, joita et ole vielä kokeillut ollenkaan? Jos on, tee mallitilkku. Tai kaksi tilkkua.
Lanka voi alkaa sitten puhutella ja kertoo, miksi haluaisi isona tulla.

Pikku- Kettu kirjoitti...

Runsaudenpula iskee nopeasti nettiä selaillessa, tuttu tunne. Onneksi joku työ iskee jossain vaiheessa kuin tuhat volttia ja sitten taas mennään. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...