perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Menee se...

ainakin seuraavissa asioissa niin että:

- lankaa on tulossa maanantaina Saksasta. Sain mailin juuri äsken, jossa Sabine, ihana Sabine, lupasi liittää vielä jälkeenpäin pyytämäni pari kerää postitukseen.. ja mikäli ymmärsin oikein niin kaupanpäälisinä. Pääsen jatkamaan Ur

- fillarin satulaankin lienee tottuu, tosin lyhyet matkat on vasta takana. Kova se on ja naisen anatomialle suunniteltua odotellessa..

- Tukka on rok, kuul, ihana ja söpö. Olen siis Erittäin tyytyväinen. Menin kampaajalle kuvasarjan kanssa ja hetken keskustelun jälkeen kampaajatyttö alkoi pyöritellä kuontaloani erilaisin leikkaavin välinein. Tulos miellytti mua ja myös tekijää. Varasin samantien uuden ajan reilun kk päähän.

9 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Kiva tukka! Pitäisköhän mun viedä tuo kuvasarja omalle kampaajalleni? Vaikka eihän siitä vähään aikaan mitään tule, kun hätäpäissäni menin 'käymään vieraissa' kun en tuttuun paikkaan saanut aikaa ja se täti leikkas mulle keski-ikäisen tätitukan, nyyh...

tuitu kirjoitti...

Hyvän näkönen tukka! Näyttää ihan mun tukalle :D

mari kirjoitti...

Hauska tukka! Mullakin oli melkein 20 vuotta noin lyhyt!

Annash kirjoitti...

Hiano!

Perhoneito, kirjoitti...

Tosi magee tukka :) Itsekin haluisin joskus jotain uutta, mutta en raaski pitkää leikata.

riikka n kirjoitti...

Mainio tukka!

TiinaV kirjoitti...

Hieno uusi pää! :) Pirtsakka!

Janika kirjoitti...

Mie yritin tuossa toissapäivänä saada kampaajan aleikkaamaan mulle tollasen tukan mutta ei se osannu... :( Täytyy koittaa kk päästä uudestaan. Paitti että mie tahon tuohon lisänä vielä takatukan... :)

LiisaP kirjoitti...

On muuten aivan ihana toi sun uus tukkas.
Mahtava. Kyllä lyhyet hiukset voi olla naiselliset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...