tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Kuumeilua täälläkin - Have to

Kuten ainaoikein lepa, myös täällä on kuumeiltu, tosin mun kuumekohdepyöräni kulkee lihasvoimin. Tänään sain tehtyä päätöksen ja torstaina saan synttärilahja-menopelin, joka kulkee juuri niin kovaa kuin jaksaa polkea. Huippua. Johan rupee takapuoli kipeytyy ja reidet paksuneen kunhan poleksin duunimatkat (vaatimattomat parikymmentä suuntaansa). Kypärän hankin punaisena, jotta syksyllä hirvestysaikaan mua ei ammuta hirvenä tuolla keskellä metsästysmaita.

I bought bicycle today. Gosh.. so expencive, but I love my new bike. I'll get it on thursday and I may have to bike everywhere for saving fuels from the car.. my poor ass.

Nappikuume - Viheriän Phirlandaisin napit on ollu pohdinta-aiheena vähän ja vähän enemmänkin. En vieläkään oo tottunu niihin ja vakuuttunu siitä, että ne jää paikoilleen, vaikka hauskat onkin... Paikallisen nappiherkkukaupan ohi kävellessa bongasin alelaarissa nappeja 10 senttiä kipale. Tuhlasin kokonaiset 3,5 € ja valinnan tein isommissa vähän Sillä Silmällä, josko ne eksyvät sittenkin Phirlandaisiin. Ne näköjään osuu myös Project Spectrumin väreihin..

These buttons maybe for Phirlandais. I'm not sure if the button-situation right now. These were cheap, thats why so many.

Samaisesta kaupasta ostin myös perus-Samosta ihan omaa kevätpipoa varten vaaleana beessinä ja vaaleanpunaisena. Josko ihan raitaa tekis. Pipokuume? Käy muuten tyylisti mun uuteen kesähamoseen. Mitkähän kengät keksis..korkkarit ei oo mua ja tennareissa näytän persjalkatallikalle hameen kanssa.

The yarns are for my springhat - stripes maybe. Doesn't they look good with new skirt..

Urban Aran on kuumeilun aihe myöskin. Siitä tulee ihana. Taas ihastuinrakastuin palmikoihin ja lankaan. Toinen hiha menossa ja huolenaiheena on tällä hetkellä langan riittävyys..jos vaikka joutuu tilaamaan lisää lankaa Saksanmaalta.

Oh, Urban Aran.. well, sleeve number 2 is on the needles and this is speedy to knit. Infact I again fall in love becouse of the cables. They are soooo marvelous. I'm only little excited about the yarn, I may have to order some skeins more.. may I?

7 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Aah, nappeja.. Mut mielestä Phirlandaisin napit on ihanat noin, elä vaiha..

Vilma kirjoitti...

Ooh, Urban Aran! Mä haluun kans, ja just harmaana. Seuraan innolla projektin etenimistä, jälleen kerran. :P

Piikkari kirjoitti...

Odotan lämpimästi paksupohjaisten kenkien paluuta. Niistä saa kummasti pitkät ja kadehdittavan kapoiset jalat koko matkalta. *niisk*

mari kirjoitti...

Urbaani Aran (huokailee)... siitä tulee varmaan i-h-a-n-a...
Hieno pyörä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle fillarille! Mullakin on matkaa töihin 20km! Ei ne reidet paksune kauheesti, jos polkee tarpeeks tiheällä rpm:llä ;D Mutta joo, jouduin just luopumaan lempi-Dieseleistäni, koska ei reidet enää mahtunu. Pari vuotta aktiivista tsygäilyä ja avot...

Marsvin

tikru kirjoitti...

Marsvin, ajelin tuossa muutamia vuosia sitten varsin aktiivisesti lähes kaiken alta 50 kilsaa, mut nyt on elintaso noussut ja autoilu lisänny mukavuudenhalua. Odotan innoolla ja mielenkiinnolla, että saan taas fillarointivaihteen päälle.. toivottavasti kevät ja kesä on ei-lumisia ja ei-kovin-sateisia..sillä niissä alkaa mukavuusraja tulla vastaan..

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ajoin ennen lasten tuloa _aina töihin fillarilla. Nyt kun pitää viedä lapsia eri paikkoihin aamulla ja hakea illalla, niin se fillaroiminen on hankaloitunut suuresti. Onneksi on joustava mies ;D Kohta pääseekin sitten jo maastopyöräilemään! Jee!

Marsvin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...