keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

OMG

Saksalainen lankakauppiaani, Sabine lapsineen, tietää miten asiakas koukutetaan. Voi taivas, lankataivas!

I got mail from my German Yarn shop. All these. I love them!! And I really could recommend Wollkontor.

Ensinnäkin sain Trekkingin värikartat. Pliiiiis, ei noin saa tehdä. Ihan epistä lähettää Kaikki Trekkingin värit livenä, jotta niitä voi kuolailla ja hiplailla ja samalla ne alkaa heti huudella millaisiksi sukiksi..

Toiseksi sain ylimääräisen Trekking-kerän. Hui? Oon ilmeisesti ollut hyvä tai hankala asiakas, kummin päin vaan, niin kannattaa pitää tyytyväisenä. Ja väri on sellainen tumma marjapuuro, vispipuuro, joka on tehty mustaviinimarjoista, ei puolukoista. Muut sukkavärit ovat punaoranssimustaruskeakirjava (36), harmaan sininen (250) sekä ruskearaidallinen Fortissima(2412), joka on vähän tylsän värinen. Nuo punertavat iski totaalisesti, ihania.
Siniharmasta tulee palmikoita tai baijeria tai jotain pintakuviota.

Kolmanneksi sain Urban Araniin Llamaa. Tilasin ensin 4 kerää ja jäin päivää myöhemmin miettimään, että tarvitsen varmasti kuusi... Mailasin Sabinelle ja hän lykkäsi ilman veloitusta kaksi kerää lisää. Nii-i.. kamalasti ilmasta lankaa... ilmasta ja ihanaa lankaa. Mitenkäs nyt suu pannaan, puikot ainakin tietää mitä tehdä.

Eikä tässä vielä kaikki..Sain myös Jatan toimittamat Rimakauhua ja rakkautta 2.- ja 3.- kaudet. Ei vaikea arvata mitä tulee tehtyä vapaa-ajat hetken tai pari, lätkän seassa voi tuijotella brittidaamaa (komediaa pääasiassa mun mielestä).

Kuvat on taas kännykamerakamaa, joten tarkkuus on jotain sinnepäin, mut pääasia et tiätte, että voitte kadehtia mun lankoja ;).

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wollkontor-linkit osoittavat Rimakauhua ja rakkautta -wikiartikkeliin... Tai sitten mun selaimellani on ihan oma pää :)

DistantKnitter kirjoitti...

Samaa sanon minäkin. Ehkä se on ihan hyvä niin, eipä tule houkutuksia...

tikru kirjoitti...

khih
korjaan.

Jatta kirjoitti...

Trekkingiä on mullakin himottanut monesti.. Hyvä homma että kauan kaivatut langat tuli perille, ihan reilua laittaa kärsivällisyyspalkkiota :)

mari kirjoitti...

Oho! Nyt kyllä annetaan ehkä anteeksi myyjän pitkät synnytyslomat! :-D
Punasävyiset Trekkingit näyttävät ihanilta...

.k kirjoitti...

UUU! en pysty sanomaan muuta.

Totoro kirjoitti...

Tahtoo kans Trekkingia, mulla on vielä aukko sivistyksessä siinä kohti. Ei pölhömpää palvelua.

Rouva Oranssi kirjoitti...

Kateuden hetkellä pitää muistaa vaatehuoneen perällä lepäilevät lankakerät, mutta kyllä nyt taas kihelmöi saada lisää lankaa. Missä mun itsekuri luuraa??!! Auh.

Trekking vielä kokeilematta. Tuskin kauaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...