maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Kookoslaukku - Kookos -bag


Pitkään ja hartaudella väännetty Kookoslaukku on valmis. Vähän tikkaukset menee vinosti, kanttinauha pikkusen vetää ja muita mukavia "tekemisen jälkiä", mutta pidän kovasti. Olkalaukut on mulle aika must-tavaraa, sillä fillarilla kaupungilla liikkuessa ei oikein käsiveskaa pidellä ja toisaalta tykkään et mahtuu mukaan tavaroita ja et laukkua ei tarvii "pitää".

Laukkuun mahtuu kansio, sisällä on tasku puhelimelle ja lompakolle, nappien alla etupuolella tuo pystyraitainen on sivutasku. Oranssi kangas on Marimekon Kookosta, sivuissa vihreä jotain ihan muuta, kuten myös vuorikangas.

Tukena on joka ikisessä palasessa superlon-tyyppistä, ohutta muotonsa pitävää jotain. Ei kai sitä kankaakskaan voi kutsua. Eurokankaan palalaarista sen kaivoin. Sinänsä nyt tekisin toisin, että jättäisin tukikappaleet sen verta pieniks, ettei ne tulis saumoihin mukaan, meinas tulla ongelmia välillä ja laukku näytti enemmän tyynylle kuin laukulle. Tikkaukset autto asiaa kummasti. Pohjalla on tukikappale, jossa on ommeltu sisälle muovisen kulmalukkokansion palaset :). Mä sit tykkään uusiokäytöstä...

Tykkään kovasti ja tyytyväinen olen, etenkin kun jossain vaiheessa teki mieli haudata tuo komeron peränurkkaan.

Blogilista väittää etten oo päivittäny viikkoon, pah..taitaa olla neljäs tai viides päivitys viime maanantain jälkeen.

The Kookos - bag, called after the orange fabric "Kookos" from Marimekko. I love the bag, even it is not perfectly made.

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Onpas kiva kassi!

Marsvin kirjoitti...

Apua, täällähän on päivitetty vaikkei listalla näy mitään! Ja kaiken lisäksi en päässyt kommentoimaan tuohon uusimpaan postaukseen, siellä oli vaan jotain ihme puuroa.

Nyt menen lukemaan sun päivityksiä, jotkut ihanat sukat oli ainakin!

Marsvin

Johanna kirjoitti...

Tosi kiva kassi... värit soipivat hyvin yhteen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...