maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Voted

Kävin äänestää.

Joku oli jo anonyymina kommentoinut tuota äänestystä. Olisipa mielenkiintoista nähdä kyseisen anonyymin polkkaajan oma blogi...Voiko ihminen olla noin kahtiajakoinen.. Kielitaidon käyttäminen ja harjaannuttaminen useammalla kielellä blogaten on pröystäilyä ja toisaalta valitetaan siitä, ettei viitsitä opetella koodaamaan blogien ulkoasuja. Eksjyymii? Kummastakohan on enemmän hyötyä ihan reaalimaailmassa? Taidan hengittää syvään ennen kuin lasken pienen ja innokkaan opettajan irti sisältäni..

Suosikkeja on jokaisella varmasti useampia, ainakin mulla niitä on topkymmenkunta ja satakunta ehkäpä muita ja uusia bongautuu jatkuvasti ja osa tipahtaa pois hiljalleen, mistä tulikin mieleeni että:

- HandmadebyMia on kiva tuttavuus, ompelua ja etenkin uusin vyötärölaukkuversio on pakko tehdä. Mitä kaikkea noihin taskuihin voikaan upottaa töissä.. aah näen jo sieluni silmin kaivelemassa liituja, ruuveja, nastoja, geopaloja, liimapuikkoja, lyijäreitä, muistitikkua, avaimia.. noista taskuista.
- Sokeria kans, muotimaailmaa Pariisista suunnittelijan silmin
- Tytin ja Nastin Pujoliivikin tuli vakkarilistalle cavernin jälkeen
- Ranskalaisista nautiskelen japanilaistuulista Japan couture addict's eissa joka on lähinnä ompeluun keskittyvä blogi.
- Crafting Japanese esittelee erilaisia kirjoja ohjeita yms japanilaistyylisiin käsitöihin liittyen
- Flickrin lätäkkö inspiroivista käsityökirjojen kuvista on aika kuul, tosin tekijänoikeusjutuista en tiedä...

Luin tänään Potteria aika kivassa paikassa..


Blogilista vihaa mua.
EDIT: hah.. kerran viikossa päivittää, ei paha.

5 kommenttia:

Merith kirjoitti...

Kivoja juttuja olet taas tehnyt. Mietinkin tänä aamuna, että kumma juttu kun sulta ei ole tullut päivitystä. Typerä blogilista:/!

Tuo Kookos on kaunis. Tuollaisen vois itekin laittaa sille to-do listalle:)

Mia kirjoitti...

Hi there Tikru,
and thank you very much for your nice words (commenting my blog) and also (this was actually THE reason why I popped in) thank you for leaving me MY FIRST COMMENT EVER in my blog!

I also, as the writer above my comment, like your Kookos-bag a lot. I also like your style; you actually do things instead of should-doíng!

Mia

.k kirjoitti...

Ite en ees pystyny sanomaan tuolla äänestyksessä suosikkiani kun niitä vaan on niin monta..
Mutta joo, valittaa saa jos omalla nimellään uskaltaa, turha on nimettömänä ruikuttaa!

Ihana ja kesäinen laukku.

Jatta kirjoitti...

Äänestyksestä.. Mun on kauhean vaikea äänestää mitään, eniten "pelottaa" se napin laittaminen omaan blogiin. Onko se vähän niinkö oman hännän nostoa? Ei siinä mitään, mutta makuja on niin monia. Ja suosikkiin voi vaikuttaa kovin paljon just se viimeksi esitelty työ ja flow, mulla ainakin. Onpas vaikea muotoilla..
Juurikin tätä anonyymin laittamaa kommenttia osasin jo vähän odotella, ihmiset ottaa äänestyksen henkilökohtaisesti, jopa *erseennuolentana. Taidan härkkiä tässä muurahaispesää, monet muut (kuten sinä) osaavat ottaa asioita puitavaksi paljon taidokkaammin. Mulla näitä mielipiteitä riittää, kovin vähän osaan kertoa perusteluita niin että muutkin ne ymmärtävät.

tikru kirjoitti...

Jatta ja .k vähän samoin mietin noita suossareita ja sit pähkäilin, et mitä blogia mun kestosuosikeista ei oo vielä äänestetty.. Toisaalta pähkäilin myös, ettei pressaa olla äänestää, joten ei kamalan vakavaa pipon kiristelyä.
Mielipidekyselyhän tuo on ja makuasioista on turha tapella tai kitistä.. toinen tykkää tytöistä toinen pojista, eiku äideistä vai miten se meni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...