keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Pimpin' my calender part 2

Osa yksi oli viime elokuussa, yllärispylläris. Taas meillä on tylsät opettajien kouluvuoden kalenterit, tosin tuo kalenteri on tosi hyvä verrattuna aikaisempiin, mut yhtä tylsä ulkoisesti, joten.. Marimekon kankahia palaset ja liimaa. Siinä se, tunnistan omani ja ja se näyttää pirteälle.

Part one was last August, suprise.. Again we've got boring looking school year calenders and every teachers' calender looks same, so... Marimekko's design again, some clue, and thats it. I will know which one is mine.

Tässä vaiheessa on mun neulomisharrastus nyt. Näyttää himppa naurettavalle (eikä ainoastaan mun mielestä..) Otankohan mä tän turhan vakavasti :)
En muuten päässy tänää kehräämään, sillä rukkia ois joutunu kulettelee fillarin tarakalla. Toisaalta ihan hyvä, sillä viime yön jälkeen kärsivällisyys oli lähellä nollaa, etenkin sukulaispyörremyrskyn keskellä.

This is my knitting stage now. I think this looks little ridiculous ( I'm not the only one...). Do I take this hobby too seriously?

2 kommenttia:

amelie kirjoitti...

Olen suunnitellu neulovani saman puseron, mutta lanka on ollu vähän hakusessa. Mambo ei tule kysymykseen, koska sen näppituntuma ei miellytä. Alfaa olen vähän harkinnu, mutta siinä taas on aika rutkasti mohairia -> irtokarvaa.
Ehkä teen koeversion mummon vanhoista langoista.

Mielenkiintosta seurata minkälaisen puseron sinä saat aikaan.

tikru kirjoitti...

Mambo on aika karheeta, mut tuskin tuun pitää ilman aluspaitaa tuota kuiteskaa. Teen muutoksia yläosaan. Tahdon kaula-aukkoon korkeuseroa eteen ja taakse, kuristun jos ne on molemmat yhtä korkeita. Taidan myös neuloskella tuon pyörönä alhaalta ylös kokonaan raglankavennuksineen. Lehtikuvio kaulassa onkin sit ylösalaisin haaste :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...