tiistaina, elokuuta 07, 2007

Sekosin - Lost my mind

Se Mambo huuteli. Piti käydä paikallisessa T:llä alkavassa halpiskaupassa, viimeiset seitsemän kerää vihreää Mamboa syöksyivät koriini hintaan 4,90 (tai 95, en muista) Olin itseeni tyytyväinen, hinta oli euron vähemmän kerältä kuin Superhelvetissä, tosin tuo seitsemän kerää vähän häiräs, et riittääkö se paitaan.

Joten toiseen halpakauppaan, siihen Ässällä alkavaan. Ja kattokaa mitä oli hyllynreunassa hintalapussa. Hajosinko henkisesti ja heräsikö joku helvatan lankahamsteri hampaineen ja poskipusseineen mussa. Joooooh.

Vieressä oli Kuuraa myös aika järkkyhintaan, mut se jäi hyllyyn ihan siks et lanka tuntu suorastaan ällöttävälle kädessä. Kani hengetönnä, pahoittelut kaninomistajille. Enkä keksiny et mitä siitä ois voinu tehdä, joten edes Sulo Vilén mussa ei riittäny.

Kassalla olin ihan varma, että toi hintalappu oli virhelyönti ja olin valmistautunut henkisesti iiiiisoon summaan. Hupaisinta on, et oisin varmaan noi langat ostanu vaikka hinta ois ollu virhe. Urputtanut oisin kyllä :)

Fillarista tuli sitten ylikuormitettu langankuljetusväline. Ja nyt on Mamboa; vihreetä on nyt 900g, harmaata 800 g ja vaaleanpunaistakin 200 g. Mä sit toivon tosiaan, että se on tän hamstrauksen väärti. Ja arvatkaas mitä, noistahan tulee neuleita vaan mulle, sillä talon miähet ei suostu pitää noin paksusta langasta neulottuja tuotoksia. Ainakaa paitoja. Voi harmi ;).

I bought some yarn... shit :) I lost my mind in the local cheap store where could buy Novita's yarns. The price was something so low that I couldn't control myself. So, I have now 900 g green, 800 g grey and 200 g pink Mambo. And.. these are for me, because men in the house won't wear so thick knits. My car is still in the repair, so bicycle was yarnoverload.


11 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Niin siinä käy! Mutta sähän oot niin tuottelias että eikös tuo kaikki tullut ihan tarpeeseen.

Heidi kirjoitti...

No olet kyllä saanut halvalla:) Olisin kyllä minäkin hamstrannut!!! Täällä sokoksella maksaa 4,90.

Raisa kirjoitti...

Siis missä on tuollaiset hinnat? Vois käydä vähän tutkimassa lankatarjontaa...

Meemu kirjoitti...

Ohhoh, olipas nuo halpoja. Just eilen katselin samoja lankoja Porin Euromarketissa, ja 5,90 oli hinnat ja jäivätkin hyllyyn toistaiseksi...

tikru kirjoitti...

Säästötalon lankahyllyltä nuo kuvat..

Kate kirjoitti...

Olit oikeassa, tuo vihreä on ihanan värinen. Hienon värisiä nuo muutkin ovat, huikeaan hintaan ne kyllä sait :)

m kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Tulikin juuri asiaa Säästötalolle... jos vaikka löytyisi muitakin halvennuksia

LiisaP kirjoitti...

Voi mikä tekivät. Minä haluun kans noin halpaa lankaa. Ei voi olla totta. Hupaisee, että hinnat ovat niin erit eri paikoissa. Missä olis lähin säästötalo tai vastaava. Kuopiossa ei taida olla.

Kanerva kirjoitti...

Samoja lankoja olen minäkin katsellut... Mutta täällä meillä hinta on joka paikassa ollut puolet kalliimpi. Sun kannattaisi ryhtyä kuriiriksi ja vetää vähän välityspalkkiota :D

Heidi kirjoitti...

Onko Mambo langat tuolla kaupassa vielä tuolla hinnalla? Kävin tänään Euromarketissa ja kyllä siellä oli 5,90:( En hanno kyllä ostaa sillä hinnalla kiloja. 4 punaista otin.

Heidi kirjoitti...

Huomasin tuon aikaisemman mun kommentin niin sokoksella euron halvempi mutta tuolloin siellä ei ollut punaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...