maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Diving to the treasureland

Eli sukelsin mummolan aittaan tätösen kanssa kouluhommiin esineitä ettiessä. Lamput tarttu mukaan fiksausmielessä. Mietin lähinnä tekeväni niistä kynttilälamppua, mut nyt jäin miettii, et saishan noista ihan aidotkin, tosin johdot pitää ainakin vaihtaa. Lykkäsin tuon toisen jo kattoon testimielessä ja ei yhtään hassumpi. Toisen purin jo palasiks :)

Parhautta löydöistä oli kuitenkin tuo Tampellan kangas, ehtaa retroa ja 70-lukua (kai). Väri on ihanan vihreä ja kangasta on useampi metri. Saa vaikka mitä ( ja puolisko päänsäryn ;))


I visited grandmama's old garner with my aunt. I tried to find old things for school, but.. I found treasures for me :)
Both lamps are quite old and so they electricity works also. I thought to pimp them for candles... but maybe I'll change wires and fix them for the light bulb.

The best treasure, however, is this 70's retro print fabric. So cool and Green! I love it. (And my husband get headache ;))

5 kommenttia:

Mewril kirjoitti...

IIIHANA KANGAS! Jos puolisosi saa liian pahan päänsäryn, ilmoittaudun vapaaehtoiseksi adoptoimaan kankaan ylppärimekkokankaaksi! Just ton tyylistä yritän metsästää.

tikru kirjoitti...

:) Mä pesinkin sen jo..
Kattellaan, ilmoitan jos laitan myyntiin, mut epäilen, sillä tykkään itte myös kovasti.

Ninni kirjoitti...

toistan edellistä, mutta eivoi mitään. IHANA KANGAS! :)
Tuosta sais vaikka mitä kaikkea kivaa:)

.k kirjoitti...

^Tai sitten siitä ei vaan raski tehdä mitään. Nimimerkillä jemistäjä :)

Megi kirjoitti...

Tuollainen lamppu kuin tuo alempi on, oli myös omalla mummollani. Nyt on teillä tietymättömillä / kaatopaikalla. Olin opiskelemassa toisella paikkakunnalla, kun mummo muutettiin vanhainkotiin. Eikä minulle ilmoitettu mitään asiasta ennen kuin se oli hoidettu. En siis päässyt adoptoimaan mummolan ihanuuksia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...