keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Telkkua - The box

"Minun täytyy nyt sanoa sinulle, että puhu enemmän..odotan sinulta miehekkyyttä". Voih ja oih. Myötähäpeä ja nolotus. Voiko olla teennäisempää kakkaa töllöstä ku Sinkkuäidille sulhanen. Ihan Pakko Avautua. Jos "suhteen" tossa vaiheessa eli kaksien ryhmä-"deittien" (=kuulustelujen ja nolostelujen ja jäykistelyjen) jälkeen miähessä joku jo häirää niin paljon, et pitää alkaa muuttaa heppua, ni voi saakeli. Tuhoontuomittua. Miks es vaivautua. Oih mitä tuskaa ja kärsimystä seurata kun Anna ja Reetta esittää kommenttejaan juroina totisesti tuijottaville miehille. Kovin ylhäältä ja kovin opettajamaisesti.. yöks. Teija on mun suossari, mut taidan jättää kolmannen jakson ihan jo lähiympäristön hyvinvoinnin kannalta väliin. Liikuttaa tuo ohjelma ihan liikaa mun kärsimyskynnystä.

Tarvinneeko tunnustaa että BB on jälleen seurannassa... liekö se yhtään parempaa, mut ainaki vähän enemmän aitoa, ne sentää nuolee ja hiplaa jo tokana..eiku ehkä kolmantena päivänä. (Ei vielä kuitenkaan addiktoitumista pahemmin koska 24/7 on jätetty tänä vuonna väliin, ainakin toistaiseksi).

Lapasia on neulottu...

Puuh. Voinpas taas hengittää.

Oh shit, we have So great tv-program here in Finland that I wimple and feel terrible shame for only watching it. It is Finnish bobo version of Bachelorette with 3 single mother and it is awful. Sooooo horrible, such a pain in the... I have watched only 2 episode, will not see the 3rd.
I'm also little hooked Finnish Big Brother...only little.. I have knitted. Mittens. Not ready.

Zen. Autumn is here.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Täytyy myöntää että katsoin minäkin tuon ihanan kamaluden (ja taidanpa katsoa seuraavankin jakson..) Mutta tuskaisaa se on: jatkuvasti joko raivostuttaa tai joutuu kokemaan suurta myötähäpeää.

aura kirjoitti...

Kumpaakin ohjelmaa (sinkkuäidille sulhanen ja bb) olen katsonut yhden jakson ja täytyy sanoa, etten kumpaakaan tee mieli katsoa enempää. Jotenkin suomalaiset ei osaa olla tuollaisissa sulhas-/morsianetsintäohjelmissa. BB:ssä taas ei mielestäni tapahtunut yhtään mitään, välillä istuttiin sohvalla, välillä haahuiltiin ees ja taas.

tikru kirjoitti...

Aika mössöä on tuo BB:kin.

Satu kirjoitti...

Minä vähän niinku sanoin ääneen kotona, että en seuraa BB:tä, mutta kuinkas sitten kävikään? Olen seurannut jo ainakin neljä jaksoa. Ja eihän siellä edes tapahdu mitään? No sukkia on tullu samalla :)
Voi ei!Jäi sinkkuäidit seuraamatta ku unohdin koko jutun, mutta ehä ei ole vaarallista =)
Mutta:

Sain haasteen Vaapukalta Ja koska olen ihan uusi tulokas blogistaniassa, kiusaan ihmisiä siis ja välitän sitä haastetta eteenpäin : "Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...