lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Knits from Ulla

Laitoin Flickriin pystyyn ryhmän Ullan ohjeilla toteutetuista neuleista, Knits from Ulla.
Olis kiva kasata yhteen Ullasta syntyineitä tuotoksia ja on mukava kattella samoilla ohjeilla syntyneitä varsin erilaisia kädenjälkiä. Flickrin kuvapalvelun kautta tuo on helppoa toteuttaa, joten..

Ryhmään voi liittyä kuka tahansa Flickrissä kuviaan pitävä, ja kuvat voivat sisältää kaikkea Ullan ohjeilla tehtyä, tekeillä olevaa, Ullan inspiroimaa jne. Varsin vapaata siis. Tervetuloa.

Myös halukkaita modeja voi ilmoittautua :) ja jos joku Ulla-aktiivi haluaa omistautua ryhmälle niin laittakaa viestiä/kommenttia...

Group for Knits from Ulla in Flickr.

7 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Mainio idis! Liityin jo mukaan - ja laitan just kohta kuvia. Modeksi voinen ryhtyä, jos ei tuota kamalasti hommaa - välillä on niiiiin kiire.

tikru kirjoitti...

villasukka, lykkäsin sut modeks... melkein poistinkin jo säätäessäni ;)
En usko, et tuottaa kamalasti hommaa, kuvien tsekkaus aina välillä, mutku ei rajoituksia ole montaa niin ei varmaan tarvetta editoidakaan tule paljoa.

AnneM kirjoitti...

hieno juttu, just lisäilinkin kuvia flickriin, täytyy laittaa myös tuonne. Just yks päivä mietin että olis hyvä jos jossain olisi esillä ullan ohjeilla tehtyjä juttuja, voisi sitten katsella miten mallit käyttäytyvät eri langoilla jne.

Jaana kirjoitti...

Joo, kiva idea. Tartteepas liittyä joukkoon.

Liisa kirjoitti...

Hei
onko Ullablogin päivitys lopetettu Ullan ohjeilla toteutettujen töiden keräämisen osalta?

tikru kirjoitti...

liisa, en tiedä yhtään. Kannattaa kysäistä sieltä päästä. Mut jotenkin aika mahdottomalle tehtävälle tuntuu :) on noita niin paaaaljon

Worsted Knitt kirjoitti...

Kiva ajatus, minäkin liityin, yhdet sukat jo Ullasta tehnyt konkari :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...