lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Pieniä sivuhuomioita - Little notes

Menisköhän mummilta joulukahvit väärään kurkkuun, jos tarjolla ois pipareita..
Masquerade on hupaillut neulomuksilla julkisille paikoille, mut tän kuvan jälkeen aloin Todella miettiä minkä tän kaupungin patsaan kävis puikottamassa.
Oon ommellu ja neulonu, mutta ei kuvia. Ei jaksa taistella valottomuuden kanssa just. Punainen neuletakki on toisessa etukappaleessa ja juhlapuvussa on jo vetskari, ja vähän muutakin..

What would Granny think if she gets with coffee Christmas cookies look like this.
I want to knit for statue too after this.
I have knitted and sew today, but the missing of the light etc, so no photos. The red cardigan has one front piece and the 2nd is on the needle, then only collar and.. And the evening dress, zipper up..

3 kommenttia:

Tinde kirjoitti...

no siinä voisi mennä piparit väärään kurkkuun muillakin kuin mummilla...ei ehkä ihan kaikille vieraille uskaltaisi tarjoillakkaan. Hauskoja oli kyllä :) ja samoin nuo patsaat.

Elemmaciltur kirjoitti...

Hahahaha, I want those forms!

Marianne kirjoitti...

patsaat oli hauskat, itse harrastin samankaltaista ala-asteikäisenä, kun mummon lipaston päällä ollut keraamikka koira kaipasi mielestäni lämmikettä. Neuloin ainaoikein kaitaleen, joka meni hyvin vatsan ympäri, ja häntä tuli sopivasti silmukan reiästä näkyviin. Piparitkin kurkkasin, hymy tuli huulille, mutta taisi jäädä multa tekemättä, ainakin kun puuhailen nyt leipomuksia juuri alakoululaisten kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...