tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Damn2

Hah. Tiedättehän tunteen, kun heti neuleen alussa, tai viimeistään ekan mallikerran jälkeen on aavistus siitä, että juttu voisi toimia toisin jopa paremmin. Hah. Mäpäs tiedän. Saatan ehkä oppia vähän enemmän luottaan taas noihin aavistuksiin. Pahus. Palmikkomallikerta näyttää tuolla langalla paremmalle ilman 2 välikerrosta suorassa kohdassa. Silmukat on pyöreämmät. Ajatus kävi mielessä jo hihoissa, mutta en sit koskaan kokeillu. Pahus. Nyt neuloin koetilkun. Ja näyttääpi sille, että neulon koko VK-hupparin uusiks. Olinhan siis jo huppua vaille valmis. Tuo kyllä ratkaisis ehkäpä pituusongelmat sekä palmikoiden yhteenliittämisen. Toivottavasti vaan tuo lanka kestää purkamista.

Mitenmullaalkaapikkuhiljaatullapelko, etvoitullakiiiiiiiire.

Ehkä mä nukun ja päätän sit et mitä teen.

You know the feeling, when you know even in the beginning of the knit or in the first pattern repeat, that this might work better some other way. Ha. Me know. Me may lern. Damn. The cablepattern looks better 2 rows less straight part. And I thougt it in the sleeves, but never tried. Damn me. Now I knitted swatch. Aaaand this looks like that I knit the VK-hoodie again. The WHOLE hoodie. I hope the yarn will tolerate the ripping.
I might be in hurry... DL is not far.

Maybe I'll sleep before I deside what to do.

6 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Tsemppiä!
Osaat varmasti tehdä hyvin nukutun yön jälkeen sen oikean päätöksen. =)

Mari kirjoitti...

Toi työmäärä kaikkineen alkaa kuulostaa uskomattomalta...

tikru kirjoitti...

Joku kai sanois et tyhmästä päästä jne..
No, en odottanu, pureksin kasaan. Onneks on tuo kerijä. :)
Saanpahan kehiteltyä vähän vielä lisää helmaa ja kavennuksia.. nyt mä taidan mennä nukkuu.

villapeikko kirjoitti...

Älä lannistu, olet palmikkonero! Ihan tosi, oon neulonut Vaaran ja neulon Chevaliereja ja noi ovat mielettömiä ohjeita, miten joku voi oivaltaa ja saada palmikot menemään noin, en tajuu.

Vilma kirjoitti...

Perhanapa hyvinkin, voi sua. Toisaalta, jos oisit jättäny purkamatta ja tehnyt samalla tyylillä loppuun asti, niin kuvat VK:ssa ois aina muistuttanu sua siitä, että ois ehkä sittenkin kannattanu tehdä toisin. Nyt ei tarvi katua (toivottavasti) ja neuleesta tulee täydellinen. :)

Hatunnosto sitkeälle puurtajalle!

villamokka kirjoitti...

Lopussa kiitos seisoo. Latteaa mutta totta. Rohkea rotan syö.
Tsemppiä siis koetan toivottaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...