maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Damn

Hmph. Oon nyt neuloskellu VK-hupparia, eli Vihervaaraversiota kaulaan asti ja oikeastaan Eka Iso asia hyppäs nyt silmille. Hihojen ja selän palmikot ei yhdisty niin kuin alkuperäisessä. Pahus. Tein jo ekan version ja haudutin sitä yön yli. Nyt tutkailin ja totesin, ettei se toimi noin. PAkko purkaa ja kehitellä uusiks tuo kohta. Musta kuitenki tuo yhdistymiskohta on yks parhaita yksityiskohtia ko. hupparissa ja nyt sei toimi. Plääh.

Postipoika oli tunkenu luukusta tänää The Best of Vogue Knitting 'in. Varsin kattava opus kaikesta mahdollisesta neulomiseen liittyvästä. Luku- ja tekniikkakirja pääasiassa. Tutustumma ajan kanssa.


What to doo. I have knitted up till neckline the VK-hoodie (the GreenGable-version) and now is the big thing in front of me. The sleeves' cables and the back's cable do not connect like the original. Damn. I made already one version, but not satisfied with it. Have to frog and knit again something different. I think that connection-part is one of the best details on the hoodie and now it won't work. Hmph.

The Postman has delivered today The Best of Vogue Knitting.
Quite a book of everything of knitting. Full of articles and technigues.

4 kommenttia:

Stella kirjoitti...

Lähetän sulle paljon kärsivällisyyttä neulomuksen tekoon täältä bittiavaruuden yli - kyllä ne palmikot vielä loksahtaa kohdalleen aivan varmasti, koska olet niin taitava ;)

tikru kirjoitti...

:) Kiitos stella. Purin jo tiettyyn vaiheeseen, se on aina se inhottavin juttu, uuden teko ei niinkään. Pikkuhiljaa pitäs saada valmiiks, jotta postipoika ei joudu juoksee.

Kamicha kirjoitti...

Ihan sama juttu minulla, saatan vetkuttaa purkamista päiväkaupalla... ...kyllä se siitä!

Hansu kirjoitti...

Mulla ei onnistunut viimosen päälle pienimmässä koossa just se yhdistämiskohta. Mulla meni hermot niissä kaventeluissa, kun mun mielestä tein ohjeen mukaan ja mulla oli silti liikaa silmukoita. Sit kaventelin vähän miten sattuun niitä. Mut ihan jees siitä tuli, hiukan isohko, mutta mahtuu tavaraa alle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...