sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Hot

ski
Oon silittäny tänään varmaan enemmän ku alkuvuonna yhteensä. Juu, en rakasta ruttuja ja ryppyjä kuteissa, mutta silittäminen kuuluu top 5 inhokkikotityöt.

Suksi ei siis luistanut ja perinteisesti syytin välineitä. Nyt ammattisuksijat haukkoo kauhuissaan henkeään, mutta ei oo voitelurautaa ja kuvassa on sitten vasta parafinoitu versio, ei muuten rapsuteltu ja harjailtu :)

I have done ironing today more than.. well..? I don't like wrinkles or rucks, but ironing is in my top 5 the most hated house works. I have taken care of my skiis. Yep, and ironing is the one big part of the job.

toasted

Jostain syystä paahtoleipää on paras syödä, kun se näyttää tältä. Ja sitä muuten kuluu yllättävän isoja määriä. Oon vaan pohtinu, et millon dingeli-musa alkaa ärsyttää huvittamisen sijaan. Mutta ihku vehje eniveis.

Some how toasts are much more fun to eat when they look like this. I just wonder when the ding-ding -sound (music?) begin to irritate.. Now it is only fun. I love this machine.

toaster
VK-huppari on olkapäissä ja raglaneissa. Siellä ohjeessa on virhe, tarkennan kunhan pääsen ylemmäs. Jouduin purkamaan eilen, koska on niiiiiiin kovin vaikeaa erottaa mikä on vasen ja mikä oikea. Eh.

VK-hoodie is on the shoulders. I had to frog a little, I failed the sleeves' addition. What is Right or what is left is not very easy to know ;)

12 kommenttia:

anNu kirjoitti...

Meillä on samanlainen musta-harmaa dingeli-laite. Yhteisellä iltapalalla dingeli-laite viihdyttää perhettäni toisinaan näin: Kun dingeli-musa loppuu kaikki jähmettyvät siihen asentoon missä ovat ja hauskin asento "voittaa" tai muuten vaan nauretaan hauskoille ilmeille.

Anni kirjoitti...

Ha-haa! Mä luulin sekoilevani ite mut hyvä että olikin virhe ohjeessa eikä mun päässä...

Tommonen leivänpaahdin ois siisti. Mä syön muutenkin hirvittäviä määriä paahtoleipää.

villapeikko kirjoitti...

Tuollainen paahdin olisi kiva! Taitaa olla vain liian pieni meidän perheelle, monta kärsimätöntä jonossa ;)

Tuosta ohjeesta muistelen, että kun mulla oli ilmeisesti joku vanhempi versio printattuna, niin tein alussa sen mukaan, sit huomasin että netissä olevaa oli korjattu, tein uusiksi ja huomasin, että se mun vanha versio olikin oikein. Siis se ei koske sitä virhettä josta silloin joskus viestitin vaan kavennuksia ennen kaula-aukon muotoiluja.

Sit mulla ainakin tuo hupun aloitussilmukkamäärä ei täsmännyt myös.

tikru kirjoitti...

juu, kavennusten määrässä ja hupun aloitussilmukoitten määrässä heittää. Sekä.. tuossa yhdessä kohdassa takakappaleen ohjeessa oli k20, ku piti olla k2 :9
Montahan kertaa nää pitäs neuloa, että osus kaikki kohdalleen...

Piikkari kirjoitti...

Ei hitto, onko siellä virhe! Ja mä kuvittelin että en vaan tajua ja osaa!! On tää kanssa.

Kaivan hupparin naftaliinista heti syksysellä kunhan saan tuon lehden räpylääni.

heidi kirjoitti...

Hui! Luulin, että paahtoleivissä oli isot alien-naamat. Katso vaikka, ne ovat ihan selvät. Vasta pahtimen nähtyäni ymmärsin etsiä mikkiä.

tikru kirjoitti...

Piikkari, se virhe on siellä yläkavennuksissa. Ja tsori, mutta VK:n ohjeeseen joudun tekee modauksia, joten sei toimi enää samalla tavalla mambolla. Lanka on sen verta erilaista. Mut yritän lykätä niistä korjauksista jonkinlaista yhteenvetoa blogiin myöhemmin.

Agua kirjoitti...

Mie katoin ekaksi että Jeesus tai Elvis oli ilmestynyt sun paahtoleipään...

Soile kirjoitti...

Meillä on kans tuo apparaatti, tosin mustilla päädyillä. Mua ei se musa haittaa, muistaapahan ottaa leivät sieltä uumenista ennenkuin ovat kylmenneet uudelleen. Miinusta siitä vekottimen kyljet tuntuvat olevan yhtä kuumat kuin sisuskin.

WeirdRockStar kirjoitti...

Voi vinde mikä aparaatti! Ihana paahdin!

Satu H kirjoitti...

että sinä oot osaava! ite en kyllä uskaltas mennä suksivoiteiden kans pelaamaan..pelkään että pilaisin koko sukset.. siks käytänki vaan sellasia pikavoiteita. :D

juttis kirjoitti...

ounou! moon ihastellu tuota leivänpaahdinta salaa ja vähemmän salaa jo vaikka kuin kauan :) ihana! Kiitos muuten ihanasta blogista, tätä on aina ilo lukea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...