lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Never ending hem

Thermal on ihan normaalin mittainen paita, helmaa tulee olemaan kainalosta noin 40 cm. Mutta helvata siinä on neulottavaa... ainaki se tuntuu sille. Vihdoin pääsin kaula-aukon halkioon ja nyt on jo muotoilut hihoja ja kaula-aukkoa varten menossa.
Vohvelpinta on ihana. Tykkään siitä tosi paljon ja voi olla, että Gatheredin hihatkin muuttuvat Thermalin vohveliksi, en tiedä vielä miten sileä istuu tuohon pintaan. Mutta katsellaan.

Juniorin Alpakkapipo korvaläpilla on nyt vaiheessa, teen ohjeesta poiketen läpät varta viimeiseksi, en ollu varma tiheyksistä ja värien riittävyydestä, joten säätämistä tämäkin.

Rento viikonloppu, tankataan seuraavaa viikkoa varten (myös la duunia ja minenrakastamoista).

Ainiin, oon harjoitellu Google Readerin käyttöä, koska blogger ja docsit ja paljon muuta toimii silloin saman käyttiksen ja salasanan takaa. Ja pieni ahaa-elämys tällä viikolla työkiireiden keskellä(ei ennätä asua Ravelryssa ja blogeissa) oli se, että haa, saan myös Rävelöityä mun friendsien aktiivisuuden readerille. Joten voin bonggailla kaikkea Ravelry-kivaa myös sitä kautta.

Thermal has normal lenght hem, I knitted about 40 cm to arm pit, but hell, it feels at least double. Never ending hem? But now, neckline and armholes.. tadaa. I love the waffle surfase, it is so cool, that maybe the sleeves should be done again like that. Now they are Gathered's sleeves. We'll see.

Junior's Alpaca Earflaphat is waiting. I knitted little different as in the pattern, and will knit the earflaps as last, not the first. Some hesitate with gauge and do I have enough the colours and yarn. So, establishments with this also.

Relaxing weekend, refuel for next week, long one (also Saturday at work -menotlike).

5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

olen itse käyttänyt readeria jo puolisen vuotta, aivan ehdoton!! ei ole haamuja, eikä tarvi klikkailla edestakaisin kuten blogilistalla. Ja tietty yksi hyvistä puolista on se, että ulkomaalaiset blogit saa mukaan.

riikka n kirjoitti...

Tuohon Ravelryn friends' activity -feediin pitäisi vielä saada sellainen vaihtoehto, että pystyy vastaanottamaan tiedon vaan vaikka uusista tai valmistuneista projekteista. Koko feedin on aika läkähdyttävä, kun siinä näkyy kaikki jonolisäykset ja muut.

alisanmamma kirjoitti...

mun blogissa on sulle jotain :)
-mari-
http://vanhatalo.vuodatus.net

Hanna kirjoitti...

You make my day! Kipaise hakemaan palkinto blogistani.

tikru kirjoitti...

:) kiitos hanna ja alisanmamma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...