sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Top 5

Ilun meemittämänä ja poimikaa toki pois, heittäkää kommentteihin, mikäli poimitte, niin voi käydä kurkkimassa toisten mielilankoja.

Suosikkilankani top 5, tällä hetkellä:
My favourite yarn top-5, in this moment:

Tosin ilman suosittuisuusjärjestystä

1. Elis by Lopo Xavier. Portugalista, pehmeää ja himppa joustavaa villalankaa, jossa on värit ja sävyt. Kaverinsa Phoebus on myös ykkösten joukossa. Phoebuksesta tein mm. Biaksen. Marin diilauksen tulosta.

2. Trekking XXL-sukkalangat. Kestää, tuntuu hyvälle ja väreissä löytyy. Myös ällöpätkärääkättyjä, mutta oppinu jo väistelee.

3. Dropsin Alpaca. Kuolaan ja hipellän. Ei toista alpakkaa vielä tullu vastaan yhtä pehemänä. Harmi, et saatavuus täällä, keskellä ei mitään on heikko. Tosin postihan tuo...

4. Tove, toimii kuin junan vessa. Huopuu uskomattoman hyvin ja kauniiks pinnaks ja värit on just eikä melkeis.

5. Lanett, yksin tai kaksin, värejä kivasti, ei kutita ja silti lämmin. Toimii kaikilla perheenjäsenillä, myös koira syö.

Muita mainittavia on Pirtin villalangat, Malabringo, joka odottaa tuolla täydellistä mallia, Wetterhofin Silvia ja Sofia jne.

Mä oon testiny loppujen lopuks aika vähän eri lankavalmistajien merkkejä, ihan sen takia, et sielu ei anna periks tilailla isoja eriä kaukaa maailmalta, kun ne postimaksut on niin helvatulliset ja täältä saa rajoitetusti. Ja vaikka en pihi olekaan, niin silti alkaa kukkaronnyörit kiristyä ja vatta kääntyä ympäri, jos yhdestä 50 g kerästä pitäis maksaaa lähemmäs 100 mummon markkaa (itsas jo se 60 mummonmarkan raja ulvottaa). Yleensä pyrin hommaamaan langat jotain tiettyä projektia varten tai sitten niin, että niistä on mahdollista neuloa pusero, joten...isommat erät on jääny tilaamatta ja pieniä ei vihti.

9 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Ykkösestä ei kokemusta, muista samaa mieltä. Siitä Dropsin Alpacasta- en tiedä kuvittelenko, mutta minusta se on myös lämpimyydessään ihan omaa luokkaansa muihin alpakkalankoihin verrattuna (siis niihin joista kokemusta). Voiks ne olla eri lämpöisiä muka?!

tikru kirjoitti...

Dropsin alpaca ei myöskään kutkuttele, mutta esmes teetee alpakka kutittaa, ainaki mua.

tiina kirjoitti...

Tuo Elis onkin uusi tuttavuus, pitääpä katsastaa kun kuulostaa mielenkiintoiselta.

Hemuli kirjoitti...

Kiva blogi sulla. Kiitos siitä!

katjaii kirjoitti...

Yhdyn edelliseen, kiva blogi! Tuu mun blogiin poimimaan kukkasia...

Satu H kirjoitti...

mielekiintonen meme, vastaan! :)

Riikka kirjoitti...

Tarjoan blogissani sulle kukkasia.

Andra kirjoitti...

Nappasin tämän mukaani :)

SatuA kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...