tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Väliaikatietoja

Sain The Langat tänään. Tai itsas kotimainen lähettipalvelupoika soitti mulle kesken duunipäivän ja kysy et mihin vois paketin tuoda. Ei kuitenkaan tuonu sitä töihin keskelle ei mitään, vaan sovin, et käyn hakee sen konttuurilta töitten jälkeen. Siellä ne oli, laatikollinen lankaa, soppari ja ohjeet kaikkine systeemeineen.

Ei varmaan tarvia kertoo kuin hupaisan jännittävää tää kaikki on. Hupaisan siks, et mulla on ehkä rennompi ote tähän asiaan kuin sellaisella, jonka leipä ja leivänpääliset ois asiasta kiinni tai olisin fanaattisen intohimoinen disainari. Rennoin rantein, mutta asenteella :) Joten kävin hikoilemassa mäkispinning-tunnin ja nyt suihkunraikkaana ajattelin neuloskella koetilkun (juu-u, joutuu venyy).

Mutta, VK:kin joutuu väistymään Thermal-vesion hihapyöriön tieltä. Sain eilen tehtyä toisen ja tänään pureksin sen pienemmän ja teen siitä isomman. Pitäähän nyt projekti kerrallaan valmistua, oli sit kyse Voguesta tai omasta lämmikkeestä :)

Tänään melkein kerroin töissä, mutta en tienny et miten alottaisin, joten en sit kertonu. Tääkin on melkein hupaisaa :)

I've got The Yarn today. In fact the "Finnish FedEx"-guy call me and asked where I was. Well, at work, middle of nowhere, so I visited his office after work and got the big box of yarn. Cool.

I do not have to say that I'm guite exited with all this. Now, after spinning lesson (nothing to do with yarn), sweat and hills, I'm going to make a swatch.
But I want to knit the sleeve cap of the Thermal-version also today and have to sleep too:). This is funny and well, very interesting process with all little details.

I almost told today at work about VK-thing, but didn't get the idea how to start, so, I did not tell. :) This is also almost funny.

13 kommenttia:

ps kirjoitti...

ehkä viet vaan sit töihin sen lehden kuvineen päivineen ja sanot että kahtokee, tällasen julkasin jottanotta! :)

Anni kirjoitti...

Aika siistiä että suhtaudut yhteen maailman suurimmista muoti-auktoriteeteista noin rauhaisalla asenteella :D

Elisa kirjoitti...

Ihan parasta :) Minua hymyilyttää täällä kotosalla kun luen näitä siun posteja!

Mari kirjoitti...

Miten jännää. Vilauta nyt vähän että minkälaista lankaa siellä laatikossa on.....!

Satu H kirjoitti...

^niin justiin, millasta lankaa, millasta lankaa? :)

-sanna- kirjoitti...

Jännittävää seurata tapahtumien kulkua. Pidähän meidät ajantasalla.

kirsi kirjoitti...

Mä olen kanssa miettinyt että mistä langasta ne haluavat sen neulotuksi?
Iiks jännää :) Ei tietty voi juuri mitään kertoo, mut se tästä tietysti jännää tekeekin. Onneksi on lehti tilattuna, ensi syksyn lehteä odottaa vielä tikempana kun nyt.

Totoro kirjoitti...

Salaneulesuunnittelija ;)

tikru kirjoitti...

Lanka on väriltään vauvankakan väristä :) mutta pehmeää ja paksua, paksuudeltaan ehkä aste mambosta paksumaa, mutta pehmeämpää. Keinokuitua 70 ja villaa loput. Väri on Mielenkiintoinen, ei ehkä ihan ois oma valinta..

hanna-h kirjoitti...

Onnittelut tuosta VK-projektista.
Ja kiitos noista "Phildar-tilausohjeista", omat alennusmyyntilehteni saapuivat tänään.. ;) Vaikka ranskaa olen lukenutkin, niin tuo selostuksesi tilausprosessista oli hyvä apu!

WeirdRockStar kirjoitti...

Kiitos kiintoisasta blogistasi.
Se piristää päivää aina kummasti

Perhoneito, kirjoitti...

Koskas toi Vihervaara löytyy kauppojen hyllyltä? Näin tänään maailman ihanimman väriset Mambot ja heti rupes houkutteleen vihervaara-ajatus...

tikru kirjoitti...

Perhoneito, Hupparin ohje tullee olemaan (sopparissa on pykälä, että sen voi vielä perua ;))
ensi elokuussa ilmestyvässä VK-fall -numerossa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...