lauantaina, toukokuuta 10, 2008

Aiheesta blogilista...

Edit; lopussa lisää hauskuutta.
Jotain vikaavikaa ylläolevassa kuvassa? Nythän on kuitenkin vuosi 2008, vai onko? Kyseisen blogittaren ikä on tuon perusteella edellisen päivityksen aikaan ollut -24 v. Ei ehkä edes pilkkeenä iskän silmäkulmassa.

Olin beta-käyttäjien joukossa ja noin lyhyttä beta-kautta en ole ennen kokenutkaan... se kyllä näkyy... Rasittavinta tässä on se, että huomaa olevansa addiktoitunut blogilistaan ja kun se on perseellään, niin päivä on sekaisin. Käytän myös google-readeria, joka pelastaa pahimmilta vieroitusoireilta... mutta ei voi sanoa muuta kuin, että perseelleenhän se meni.

Tää päivitys näkyy sit EHKÄ 12 tunnin kuluttua kuten edellenen..ehkä.

Google-readerilla blogeja selatessa seuraava ilmo aiheutti naurut

Eipä ollut kummoinen loppu :) mutta äikänmaikat pitävät, pistehän sieltä löytyy... ja vähän muutakin :)

7 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Juup. Toplista tarjoaa päivittäisiä yllätyksiä. Pitää mielen vireänä ja sitä rataa.

Ihan ihme touhua on.

WeirdRockStar kirjoitti...

"If it ain´t broken, don´t fix it."
Amen.

Anonyymi kirjoitti...

Tympii ihan tosissaan koko blogilista. Kehitysblogin kommenttien perusteella sai sellaisen kuvan, että uuden version testikäyttäjien ilmoittamiin ongelmiin ei oltu reagoitu juurikaan. Samat ongelmat sitten kaikkien käyttöön tulleessa versiossa.

Ymmärrän kyllä täysin uudistustarpeen, mutta jos uusi versio on levällään kuin jokisen eväät, niin mitä iloa siitä kenellekään on. Ylipäänsä ihmetyttää koko hätäily tuon uuden version kanssa. Täysin keskeneräinen versio otetaan käyttöön ja ei saada muuta aikaan kuin ongelmia ongelmien jälkeen. Järki hoi, älä jätä.

Harmi vain, että blogilistalle ei ole varteenotettavaa kilpailijaa. Itse käytän omalla koneelleni feedreader-ohjelmaa, mutta se on konekohtainen, joten sinänsä ongelmallinen. Bloglines:sta ja vastaavista en oikein tykkää, joten blogilistan armoilla joutuu olemaan.

Satu H kirjoitti...

haha, internetin loppu! :D

prr kirjoitti...

sit kun blogilista näyttää satunnaisesti osan suosikeista tummennettuina ja osan taas perusfontilla. pitää muistella aina mitä nyt onkaan lukenut. ja blogit jotka ovat jääneet suosikkeihin roikkumaan ilman päivityksiä pomppivat päivitettyjen joukossa jatkuvasti..

Hepsi kirjoitti...

Juu, minuakin ärsyttää suunnattomasti tuo Blogilista. KÄÄK! Google-Readeriakin olen käyttänyt, mutta jotenkin en ole sen kanssa sinut.
Toivottavasti alkaa Blogilista toimimaan entiseen malliin pikaisesti.

Outi kirjoitti...

Heh, nyt voit sitten lopettaa netissä surffailun, kun olet jo sen kaiken nähnyt =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...