sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Neulojan kädet - Knitters hands

hands3
Käsiä katsellessa jäin miettimään, sitä kuinka paljon noista värijäljistä voi päätellä neulomistekniikasta ja tyylistä. Vähän kuin sormenjälki kenties..

Hetken hengähdys. Vois neuloa jotain omaa :)
Kamalaa, mitähän tekis. Ei sillä, et ois puutetta langasta, ohjeista, malleista, toiveista..
Runsaudenpula lähinnä ja nyt tahtoo neuloa just sitä mitä haluaa.

Sain siis puikoilta yhden projektityön ja se odottaa nyt kuivumistaan tuolla. Vielä pitää päätellä lankoja, ommella juttuja ja säätää ohjeita, mut pääasiassa se hankalin taival on takana. On saanu päätettyä muotoja, onnistunu es jossain ja tyytyväinen johonkin, joten voi uskaltaa ehkä laskea käsistään eteenpäin luomuksen.

Oho. Just pomppas mieleen, et ois uutta Pirtin harmaata sukkalankaa, jossa villan seassa on nailonia.. tai sit ne Italian Zarat huutelee, oisko nyt se harmaa palmikkotakki... tai keltanen paksu Jatalta.. se ruskeen ja sinisen kanssa kaulaan tai käsille.. aaah.. Tarvian kahvia.
(takavasemmalta epäilys: "onkohan toi jo sairautta?") :)

hands1I watch my hands and think what you could tell about my knitting style after seeing those color marks from the yarn and the knit. Are they like finger print of knitter?

I can breath slowly now for a while. I could knit something for me or the family. :) I have no idea what to do. Not lack of yarn, patterns, ideas, wishes.. Only hard to decide. I really want to do something what I really Want to do.


One project is off the needles and blocked on the carpet. Finishings and sewings and pattern etc still under work, but the most hardest thing has done. I have luckily found shapes and decided techniques and knitted something which I could be happy about. I hope.. blocking helps or not.

Wow.. just came in my mind.. I have new wool-nylon-blend sock yarn and maybe socks.. or.. Zara calling.. gray cable cardigan... or..yellow bulky yarn for neck or hands.. or.. shit. I need coffee.

Ainiin, vielä kun muistan. Niille, jotka kovasti haluaisivat Vihervaaran ohjeen suomeksi, voin vain vastata että ei voi-ei pysty-ei kykene. Eli olen ohjeen myynyt kaikkineen Vogue Knittingille, kaikilla kielillä, enkä voi sitä jakaa. Mutta autan tarvittaessa ongelmissa, mikäli kykenen.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

:-)

Mulla on tosiaan samanlaiset (mutta mustat) merkit kädessä. Ja just samalla kohtaa viiru vasemman käden etusormessa!
Laita muuten ohjeita oikolukuun jos tarvis!

tikru kirjoitti...

:)
Samaa sukua ollaan..
Laitan sulle mailia ihan kohta.

Satu H kirjoitti...

ohhoh, onpas ollut värjäävää lankaa!

Lillemor kirjoitti...

hihi that´s good! It should show on your hands what you are working on!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...